Libnet.ro
UNICEF

22:30

ANM: Codul galben de ploi, furtuni si caderi de grindina a fost prelungit

Antena3 Antena3,
ANM: Codul galben de ploi, furtuni si caderi de grindina a fost prelungit

Meteorologii au anuntat, marti dimineata, prelungirea codul galben de ploi, furtuni si caderi de grindina pana maine, la ora 18. in perioada mentionata, vor continua intervalele cu instabilitate. continuă pe Antena3

ANM: Cod Galben de furtuni pentru toata tara. Atentionarea este valabila de luni, de la ora 16.00, pana marti, la ora 23.00

Meteorologii au emis luni o atentionare Cod Galben de furtuni pentru toata tara, anunta B1 TV. Atentionarea este valabila de luni de la ora 16. 00 pana marti la ora 23. in perioada mentionata, vor fi.

Codul galben de ploi si vijelii, prelungit pana miercuri seara in 31 de judete

Meteorologii au prelungit avertizarea Cod galben de ploi si vijelii, care va fi valabila pana miercuri seara in 31 de judete din tara. Aici vor fi ploi torentiale si descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi 20 de litri pe metru patrat, anunta specialistii.

Codul Galben de ploi a fost prelungit pana miercuri la ora 18:00

Meteorologii au prelungit, marti, codul galben de ploi, pana miercuri la ora 18. 00, informeaza B1 TV. Astfel, pana miercuri la ora 18. 00, vor continua intervalele cu instabilitate atmosferica accentuata in.

Codul galben de furtuni si ploi, prelungit pana miercuri seara pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit pana miercuri seara avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ emisa luni, aceasta vizand mai multe judete ale tarii.

Cod galben de furtuni emis pentru aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabila pentru aproape toata tara, inclusiv pentru Bucuresti.

COD galben de FURTUNI in aproape toata tara

Meteorologii au emis un cod galben de furtuni valabil de luni, ora 16. 00, pana marti la ora 23. 00, in aproape toata tara. in perioada mentionata, cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat, cu precadere in zona de munte 40. 50 l/mp, iar pe arii restranse va cadea grindina, informeaza ANM.

CODUL galben de FURTUNA, prelungit pana miercuri seara. Ce judete sunt vizate

Meteorologii au prelungit avertizarea cod galben pana miercuri seara, in 31 de judete. in perioada mentionata, in anumite intervale de timp, vor fi ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi 20 de litri pe metru patrat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )