Libnet.ro
UNICEF

23:31

Cod galben de furtuni emis pentru aproape toata tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de furtuni emis pentru aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabila pentru aproape toata tara, inclusiv pentru Bucuresti. continuă pe Adevărul

COD galben de FURTUNI in aproape toata tara

Meteorologii au emis un cod galben de furtuni valabil de luni, ora 16. 00, pana marti la ora 23. 00, in aproape toata tara. in perioada mentionata, cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat, cu precadere in zona de munte 40. 50 l/mp, iar pe arii restranse va cadea grindina, informeaza ANM.

Cod galben de furtuni si ploi in peste trei sferturi din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ valabil de luni, ora 16. 00, pana marti ora 23.

ANM: Cod Galben de furtuni pentru toata tara. Atentionarea este valabila de luni, de la ora 16.00, pana marti, la ora 23.00

Meteorologii au emis luni o atentionare Cod Galben de furtuni pentru toata tara, anunta B1 TV. Atentionarea este valabila de luni de la ora 16. 00 pana marti la ora 23. in perioada mentionata, vor fi.

Cod portocaliu de canicula emis pentru cinci judete din sud. Capitala si alte 21 de judete, sub Cod galben

Sase judete din sudul tarii se afla, duminica, sub Cod portocaliu de canicula, fiind anuntate temperaturi de pana la 37. 38 de grade. De asemenea, Capitala si 21 de judete se afla sub Cod galben de canicula.

Cod portocaliu si cod galben de canicula in weekend

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru weekend avertizari de cod portocaliu si cod galben de canicula si disconfort termic accentuat, pentru mai multe judete de tara.

ANM: Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului pentru sase judete din Muntenia si Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele Valcea,.

Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele.

Meteorologii anunta ploi in toata tara, de duminica seara pana marti seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in toata tara incepand de duminica, de la ora 23:00, pana marti, la ora 23:00. Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in toata tara. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor avea si aspect de vijelie, in noaptea de duminica spre luni, 16/17 august, in Banat si Oltenia, apoi si in celelalte regiuni.

Informare meteo de vreme rea valabila pentru toata tara: Vremea se raceste brusc (VIDEO)

Meteorologii au emis o informare meteo de vreme rea, care este valabila pentru toata tara, incepand de duminica, 16 august, pana marti, 18 august, ora 23:00, informeaza B1 TV. in aceasta perioada, vremea se.

George Soros si-a redus detinerile de actiuni ale companiilor petroliere: Omul de afaceri si-a vandut aproape toata participatia de la cea mai mare companie IT din Asia

Firma care administreaza averea miliardarului american George Soros si-a redus in trimestrul al doilea detinerile de actiuni ale companiilor din sectorul petrolier. Totodata, si-a vandut aproape toata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )