Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cod portocaliu de canicula emis pentru cinci judete din sud. Capitala si alte 21 de judete, sub Cod galben

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de canicula emis pentru cinci judete din sud. Capitala si alte 21 de judete, sub Cod galben

Sase judete din sudul tarii se afla, duminica, sub Cod portocaliu de canicula, fiind anuntate temperaturi de pana la 37. 38 de grade. De asemenea, Capitala si 21 de judete se afla sub Cod galben de canicula. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de canicula in cinci judete din vestul tarii, alte 15 sunt sub avertizare Cod galben. Cand revin ploile

Joi si vineri nu scapam de canicula. Asa avertizeaza meteorologii, care sustin ca cinci judete din vestul tarii se vor afla in continuare sub Cod portocaliu de canicula. Alte 15 judete se afla sub Cod galben de canicula.

Cod portocaliu de canicula in cinci judete din tara

Judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis si Caras-Severin se vor afla sambata sub Cod Portocaliu de canicula, iar 14 judete ale tarii, inclusiv Capitala, vor fi sub Cod Galben, informeaza Mediafax.

ANM: Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului pentru sase judete din Muntenia si Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele Valcea,.

Cod portocaliu de canicula in cinci judete si galben in alte 21 de judete si Bucuresti

Judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu se vor afla duminica sub Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, iar pentru alte 21 de judete din vestul, sudul si centrul tarii, inclusiv municipiul Bucuresti, meteorologii au emis Cod Galben.

Ultimele zvacniri ale caniculei: Oltul, din nou sub cod portocaliu duminica. De luni se raceste vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru duminica 16 august, o noua avertizare meteo referitoare la cresterea temperaturilor. Astfel, cinci judete din sudul tarii, prinrte care se numara si Oltul, se vor afla din nou, in aceasta zi, sub cod portocaliu de canicula. Prognoza meteo arata ca vremea se va raci treptat incepand de luni.

ANM: 5 judete sub cod portocaliu de canicula. De vineri, temperaturile scad usor

Romania se coace si joi la temperaturi ce depasesc 35 de grade la umbra. E cod portocaliu de canicula in 5 judete din vestul si nord-vestul tarii, in timp ce in alte 15 judete si in Capitala este cod.

ANM: 5 judete sub cod portocaliu de canicula. De vineri, temperaturile scad usor (VIDEO)

Romania se coace si joi la temperaturi ce depasesc 35 de grade la umbra. E cod portocaliu de canicula in 5 judete din vestul si nord-vestul tarii, in timp ce in alte 15 judete si in Capitala este cod.

CNADNR: Restrictii de circulatie in 5 judete aflate sub avertizare de Cod portocaliu de canicula, pentru vehiculele de peste 7,5 tone, joi, pana la ora 20:00

Circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone va fi restrictionata joi, pana la ora 20:00, pe drumurile nationale din 5 judete, aflate sub avertizare de Cod portocaliu de.

Codul portocaliu de canicula, prelungit pentru weekend: Harta zonelor afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a extins avertizarile cod portocaliu si cod galben de canicula si pentru zilele de sambata si duminica, 15-16 august. Astfel, sambata, 15 august, in Maramures,.

Avertizari meteorologice pentru sambata, 15 august. Unde va fi cod portocaliu duminica, 16 august

Agentia Nationala de Meteorologie anunta COD PORTOCALIU de canicula pentru sambata, 15 august 2015, in judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin vor fi temperaturi maxime in jurul valorii de 37 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )