Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimele zvacniri ale caniculei: Oltul, din nou sub cod portocaliu duminica. De luni se raceste vremea

Adevărul Adevărul,
Ultimele zvacniri ale caniculei: Oltul, din nou sub cod portocaliu duminica. De luni se raceste vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru duminica 16 august, o noua avertizare meteo referitoare la cresterea temperaturilor. Astfel, cinci judete din sudul tarii, prinrte care se numara si Oltul, se vor afla din nou, in aceasta zi, sub cod portocaliu de canicula. Prognoza meteo arata ca vremea se va raci treptat incepand de luni. continuă pe Adevărul

Grecia scapa din nou de faliment. Eurogrup a aprobat un nou plan de asistenta financiara

Grecia scapa din nou de faliment. Ministrii de finante din statele zonei euro au aprobat, ieri seara, noul plan de asistenta financiara, in valoare de 86 miliarde de euro in viitorii trei.

Incredibil: Pensiile parlamentarilor vor creste din nou

Pensiile speciale ale parlamentarilor ar putea creste spectaculos pana la aproape 15. 000 lei pe luna. Din vacanta, alesii pregatesc o noua lovitura. Pentru ca indemnizatiile senatorilor si.

VIDEO. Patrick Stewart, din nou in rolul profesorului Xavier in Wolverine 3. Ce detalii a dat actorul despre film

Actorul britanic Patrick Stewart va intra, din nou, in pielea personajului profesorului Xavier, dar de data aceasta pentru filmul in Wolverine 3, a declarat artistul intr-un interviu acordat portalului Collider, relateaza Agerpres.

Telefoanele cu ecrane transparente devin din nou o posibilitate

Desi este foarte probabil ca acesta sa fie un prototip care nu va deveni produs de serie prea curand, ZUK ne-a facut sa visam din nou la ecrane transparente. Au trecut aproape 6 ani de cand cei de la Sony Ericsson lansau Xperia Pureness, unul dintre singurele telefoane create vreodata cu ecran transparent. Cu toate [] Telefoanele cu ecrane transparente devin din nou o posibilitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Laura Cosoi face nunta din nou! Iata unde petrece azi!

Laura Cosoi face din nou nunta. Dupa ceremonia din weeked-ul trecut, de langa Iasi, actrita da iar petrecere in aer liber, de acesta data la Targu Mures, orasul natal al sotului ei. Iata unde va avea loc evenimentul.

Conflictul din Ucraina ia amploare. Armistitiul a fost incalcat din nou

Trei civili au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei unde autoritatile au denuntat un numar record de bombardamente in pofida unui armistitiu in vigoare, relateaza sambata Agerpres. Doi civili.

Carbunele ne-a salvat din nou. Cum si-au dovedit termocentralele utilitatea in plina seceta

FMI a cerut autoritatilor de la Bucuresti restructurarea masiva a producatorilor de energie pe baza de carbune, insa acest sector si-a demonstrat inca o data rolul esential: pe fondul secetei acute din ultimele doua luni, productia de electricitate din.

Udrea isi face din nou campanie pe seama lui Bute

Elena Udrea isi face in continuare imagine pe seama lui Lucian Bute. Nu regret nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv Gala Bute si ma bucur ca romanii au putut sa-si vada campionul boxand.

Viorel Catarama e din nou tata

Bucurie mare in familia Catarama. De Sfanta Maria, doctorul extetician Adina Alberts a adus pe lume o fetita, scrie cancan. ro. Renumitul medic in varsta de 45 de ani, Adina Alberts si afaceristul Viorel Catarama.

Audierile preliminare ale suspectilor atacurilor din 11 septembrie, anulate de un judecator

Audierile premergatoare proceselor suspectilor atentatelor de pe 11 septembrie 2001 au fost anulate, a anuntat un purtator de cuvant al armatei americane. Programate intre 24 august si 4 septembrie, audierile au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )