Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conflictul din Ucraina ia amploare. Armistitiul a fost incalcat din nou

Antena3 Antena3,
Conflictul din Ucraina ia amploare. Armistitiul a fost incalcat din nou

Trei civili au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei unde autoritatile au denuntat un numar record de bombardamente in pofida unui armistitiu in vigoare, relateaza sambata Agerpres. Doi civili. continuă pe Antena3

Miscarea de ultima ora a Rusiei cu privire la conflictul din Ucraina

Curtea Suprema a Rusiei si-a dat acordul cu privire la un decret al Kremlinului care clasifica drept secret de stat pierderile militare in timp de pace, o initiativa care vizeaza, in opinia adversarilor .

Corina Cretu: Romania ar trebui sa faca o informare catre Comisia Europeana privind situatia migratiei din Ucraina

Romania ar trebui sa prezinte in Consiliul European situatia privind migratia din Ucraina, a declarat sambata, la Putna, comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu. Intrebata daca in cadrul Comisiei Europene se pune problema imigrantilor care pot proveni din Ucraina din cauza razboiului din aceasta tara, Corina Cretu a spus ca exista un plan de lucru al Comisiei cu cote ale imigrantilor.

Rusia a adaugat pe lista sanctiunilor Albania, Muntenegru, Islanda si Liechestein. In plus, Moscova ameninta ca va interzice importurile de alimente si din Ucraina daca acordul de liber-schimb al Kievului cu UE intra in vigoare

Premierul Dmitri Medvedev a declarat ca Rusia va interzice importurile de alimente din Ucraina incepand cu 2016 daca asocierea economica a Kievului cu Uniunea Europeana va intra in vigoare, informeaza Reuters.

Anunt ingrijorator din Ucraina. Mii de politisti si militari au trecut de partea prorusilor

Aproape 8. 000 de politisti si militari au trecut de partea separatistilor prorusi din estul ucrainean, a anuntat procurorul militar sef al Ucrainei, Anatoli Matios, informeaza Agerpres. Avem liste complete cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )