Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cod galben de furtuni si ploi in peste trei sferturi din tara

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de furtuni si ploi in peste trei sferturi din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ valabil de luni, ora 16. 00, pana marti ora 23. continuă pe Hotnews

SONDAJ Peste trei sferturi din romani fac donatii cand merg la biserica. Cei mai multi dintre cei care au fost in pelerinaje s-au dus la mormantul lui Arsenie Boca

Aproape 70% din romani se roaga cel putin o data pe zi, iar 27% de mai multe ori pe zi, si peste trei sferturi dintre ei fac donatii atunci cand merg la biserica, arata rezultatele unui studiu IRES cu privire la perceptiile populatiei asupra religiei si comportamentul religios. Cei mai multi dintre cei care au fost in pelerinaje s-au dus la mormantul lui Arsenie Boca de la Prislop.

ANM: Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului pentru sase judete din Muntenia si Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele Valcea,.

Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele.

COD galben de FURTUNI in aproape toata tara

Meteorologii au emis un cod galben de furtuni valabil de luni, ora 16. 00, pana marti la ora 23. 00, in aproape toata tara. in perioada mentionata, cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat, cu precadere in zona de munte 40. 50 l/mp, iar pe arii restranse va cadea grindina, informeaza ANM.

ANM: Cod Galben de furtuni pentru toata tara. Atentionarea este valabila de luni, de la ora 16.00, pana marti, la ora 23.00

Meteorologii au emis luni o atentionare Cod Galben de furtuni pentru toata tara, anunta B1 TV. Atentionarea este valabila de luni de la ora 16. 00 pana marti la ora 23. in perioada mentionata, vor fi.

Sondaj IRES Romania credincioasa: 63% dintre romani considera ca un politician care nu crede in Dumnezeu nu este potrivit pentru o functie publica; Trei sferturi dintre romani sustin ca doneaza catre Biserica sume de la sub 50 lei pana la peste 200 lei

Romanii nu au incredere in politicienii care nu cred in Dumnezeu, un procent de 63% dintre repondentii celui mai recent studiu IRES cu privire la perceptiile populatiei din Romania asupra religiei si comportamentul religios afirmand ca acestia nu sunt potriviti pentru a ocupa o functie publica. Acelasi sondaj mai arata ca 70% dintre cei chestionati platesc o cotizatie anuala catre biserica/parohia careia ii sunt arondati, iar peste trei sferturi 77%) sustin ca fac donatii atunci cand merg la biserica, sumele variind de la sub 50 de lei 25%) pana la peste 200 de lei 11%).

Cod portocaliu de canicula emis pentru cinci judete din sud. Capitala si alte 21 de judete, sub Cod galben

Sase judete din sudul tarii se afla, duminica, sub Cod portocaliu de canicula, fiind anuntate temperaturi de pana la 37. 38 de grade. De asemenea, Capitala si 21 de judete se afla sub Cod galben de canicula.

Cod portocaliu si cod galben de canicula in weekend

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru weekend avertizari de cod portocaliu si cod galben de canicula si disconfort termic accentuat, pentru mai multe judete de tara.

Cod galben de furtuni emis pentru aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabila pentru aproape toata tara, inclusiv pentru Bucuresti.

Cod portocaliu de canicula in cinci judete din tara

Judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis si Caras-Severin se vor afla sambata sub Cod Portocaliu de canicula, iar 14 judete ale tarii, inclusiv Capitala, vor fi sub Cod Galben, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )