Libnet.ro
UNICEF

00:08

ANM ar putea emite un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANM ar putea emite un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) ar putea emite in aceasta dupa-amiaza un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete din sud-estul tarii. --- * Update 12:54 Ponta: Am putea extinde starea de alerta Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul sedintei de guvern, ca in cazul in care se emite Cod Rosu atunci se va institui si starea de alerta pentru aceste judete. continuă pe Ziarul Bursa

ANM ar putea emite Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ar putea emite miercuri dupa-amiaza un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete din sud-estul tarii. Judetel vizate sunt Ialomita, Buzau, Tulcea, Constanta, Braila si Galati.

ANM va emite COD ROSU de VISCOL

Meteorologii vor emite cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu intra in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Stire in curs de actualizare.

ANM emite COD ROSU de VISCOL

Meteorologii vor emite cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu intra in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Judetele Dambovita, Teleorman,.

ANM: Cod Rosu de viscol pentru sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod Rosu de viscol pentru judetele Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, valabila astazi intre orele 15:00 si 22:00. --- * Update 15:43 Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis instituirea starii de alerta incepand de miercuri, ora 15,00, si in judetele Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, avand in vedere avertizarea de cod rosu de viscol.

ANM: Cod Rosu de viscol pentru sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod Rosu de viscol pentru judetele Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, valabila astazi intre orele 15:00 si 22:00.

ANM a emis COD ROSU de VISCOL

Meteorologii au emis cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu a intrat in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Judetele Dambovita, Teleorman,.

ANM ar putea emite un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) ar putea emite in aceasta dupa-amiaza un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete din sud-estul tarii.

VIDEO ANM: Cod rosu de ninsori si viscol in 6 judete din sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod Rosu de ninsoare si viscol pentru 6 judete din tara - Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea - valabila miercuri intre orele 15:00 si 22:00.

Noua avertizare cod galben de ninsori si viscol pentru sud-estul tarii

Meteorologii au emis o noua avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pentru 14 judete si Capitala din sud-estul tarii, valabila miercuri 29 ianuarie, intre orele 06. Alte 11 judete se afla sub avertizare cod galben.

Romania sub zapada. Cod portocaliu de viscol si ninsoare, incepand de miercuri dimineata. ANM ar putea emite cod rosu

Bucurestiul si alte 14 judete din tara au intrat miercuri sub incidenta codului portocaliu de viscol. Meteorologii au atras atentia autoritatilor ca in anumite zone din tara ar putea fi emis chiar si cod rosu. Tot miercuri, scolile din Capitala si din alte judete sunt inchise din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )