Libnet.ro
UNICEF

00:08

Romania sub zapada. Cod portocaliu de viscol si ninsoare, incepand de miercuri dimineata. ANM ar putea emite cod rosu

Adevărul Adevărul,
Romania sub zapada. Cod portocaliu de viscol si ninsoare, incepand de miercuri dimineata. ANM ar putea emite cod rosu

Bucurestiul si alte 14 judete din tara au intrat miercuri sub incidenta codului portocaliu de viscol. Meteorologii au atras atentia autoritatilor ca in anumite zone din tara ar putea fi emis chiar si cod rosu. Tot miercuri, scolile din Capitala si din alte judete sunt inchise din cauza conditiilor meteo nefavorabile. continuă pe Adevărul

ANM: Capitala si 14 judete, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol incepand de miercuri dimineata. Cod galben in alte zece judete

Miercuri revin ninsorile si viscolul in sudul si estul tarii. Administratia Nationala de Meteorologie a emis noi avertizari care vor intra in vigoare miercuri, 29 ianuarie, incepand cu ora 06:00 si pana la.

METEO Bucurestiul si 13 judete din tara, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori. 14 judete sunt sub Cod galben

Capitala si 13 judete din tara se afla, pana duminica la ora 22. 00, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori. Totodata, 14 judete se afla sub Cod galben de ninsori.

Cod galben si cod portocaliu de viscol, de miercuri, in sud-est-ul tarii. Avertizarea meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata - joi la pranz, si COD GALBEN pentru zona Olteniei, precum si COD PORTOCALIU pentru judetele din sud-est care s-au mai aflat sub aceasta atentionare, scrie Mediafax. In cursul zilei de luni, directorul ANM, Ion Sandu a anuntat la RFI ca de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari de viscol in sudul tarii.

METEO Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in Capitala si in 9 judete

Opt judete din tara se afla, luni dimineata, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori, iar alte noua judete, inclusiv Capitala, se afla sub Cod galben. Specialistii au emis duminica, pentru prima oara, avertizare nowcasting de Cod rosu de vreme rea.

UPDATE Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in alte 3. Capitala a iesit de sub avertizari

Administratia Nationala de Meteorolgoie ANM) a prelungit, luni dimineata, informarile de Cod galben si de Cod portocaliu. Totodata, acestea au fost restranse, astfel ca mai multe judete au iesit de sub aceste incidente.

METEO Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in alte 3. Capitala a iesit de sub avertizari

Administratia Nationala de Meteorolgoie ANM) a prelungit, luni dimineata, informarile de Cod galben si de Cod portocaliu. Totodata, acestea au fost restranse, astfel ca mai multe judete au iesit de sub aceste incidente.

COD GALBEN si COD PORTOCALIU de viscol, de miercuri, in sud-est-ul tarii. Avertizarea meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata - joi la pranz, si COD GALBEN pentru zona Olteniei, precum si COD PORTOCALIU pentru judetele din sud-est care s-au mai aflat sub aceasta atentionare, scrie Mediafax.

Romania sub zapada. Unde ambulantele nu pot ajunge la bolnavi au fost trimise elicopterele

Acolo unde ambulantele nu pot ajunge la bolnavi au fost trimise elicopterele. SMURD intervine acum, in 3 localitati - Bradeanu,Vintileanca, Glodeni. in misiuni de salvare au fost trimise si elicoptere MAI. Un.

Romania sub zapada. Aeroporturi iNCHISE din cauza viscolului

Din cauza viscolului, aeroporturile din Suceava si Craiova au fost inchise si toate cursele au fost anulate. Traficul aerian se desfasoara cu dificultate si pe aeroporturile din Bacau, Baia Mare, Cluj si.

Cod portocaliu de VISCOL pentru 28 de ore, in Bucuresti si alte 19 judete. Iata sfaturile ANM

Meteorologii au anuntat cod portocaliu de viscol, de joi, in Capitala si alte 19 judete. Specialistii ANM prognozeaza ninsori abundente, troiene de zapada de 2-3 metri si viscol de peste 80 km pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )