Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod portocaliu de VISCOL pentru 28 de ore, in Bucuresti si alte 19 judete. Iata sfaturile ANM

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de VISCOL pentru 28 de ore, in Bucuresti si alte 19 judete. Iata sfaturile ANM

Meteorologii au anuntat cod portocaliu de viscol, de joi, in Capitala si alte 19 judete. Specialistii ANM prognozeaza ninsori abundente, troiene de zapada de 2-3 metri si viscol de peste 80 km pe. continuă pe Antena3

ANM: Cod portocaliu de VISCOL pentru 28 de ore, in Bucuresti si alte 19 judete

Specialistii ANM prognozeaza ninsori abundente, troiene de zapada de 2-3 metri si viscol de peste 80 km pe ora, a spus Florinela Georgescu, director executiv la Agentia Nationala de Meteorologie, marti, la.

Nou cod portocaliu de viscol pentru Capitala si 14 judete din sud-est, cod galben in alte ...

Administratia Nationale de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod portocaliu de viscol in Capitala si alte 14 judete din sud-est si o avertizare de cod galben pentru alte 11 judete din centrul tarii. Avertizarile sunt valabile miercuri, intre orele 06. 00 si 23. In intervalul mentionat, in Oltenia, nord-vestul Munteniei, sud-estul Transilvaniei si centrul Moldovei va ninge si se va depune strat nou de zapada, local consistent. Vantul va avea intensificari, cu viteze ce vor depasi la .

METEO Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in Capitala si in 9 judete

Opt judete din tara se afla, luni dimineata, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori, iar alte noua judete, inclusiv Capitala, se afla sub Cod galben. Specialistii au emis duminica, pentru prima oara, avertizare nowcasting de Cod rosu de vreme rea.

UPDATE Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in alte 3. Capitala a iesit de sub avertizari

Administratia Nationala de Meteorolgoie ANM) a prelungit, luni dimineata, informarile de Cod galben si de Cod portocaliu. Totodata, acestea au fost restranse, astfel ca mai multe judete au iesit de sub aceste incidente.

METEO Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in alte 3. Capitala a iesit de sub avertizari

Administratia Nationala de Meteorolgoie ANM) a prelungit, luni dimineata, informarile de Cod galben si de Cod portocaliu. Totodata, acestea au fost restranse, astfel ca mai multe judete au iesit de sub aceste incidente.

Cod galben si cod portocaliu de viscol, de miercuri, in sud-est-ul tarii. Avertizarea meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata - joi la pranz, si COD GALBEN pentru zona Olteniei, precum si COD PORTOCALIU pentru judetele din sud-est care s-au mai aflat sub aceasta atentionare, scrie Mediafax. In cursul zilei de luni, directorul ANM, Ion Sandu a anuntat la RFI ca de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari de viscol in sudul tarii.

METEO Bucurestiul si 13 judete din tara, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori. 14 judete sunt sub Cod galben

Capitala si 13 judete din tara se afla, pana duminica la ora 22. 00, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori. Totodata, 14 judete se afla sub Cod galben de ninsori.

Galatiul intra sub cod portocaliu de viscol. Sambata seara, ANM-ul va actualiza codurile din nou

Daca in toate prognozele date pe tot parcursul zilei de vineri, judetul Galati figura cu cod galben de viscol, iata ca sambata dimineata, ANM a revizuit avertizarile si a transformat codul galben in cod portocaliu.

Noi avertizari meteo: 13 judete si Capitala, sub cod portocaliu de viscol

Meteorologii au emis sambata, la ora 19. 00, o noua avertizare cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara la ora 22. 00, restransa fata de precedenta la 13 judete din sud-estul tarii si Capitala.

Cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Meteorologii au anuntat, duminica, instituirea unui cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), anunta B1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )