Libnet.ro
UNICEF

22:00

ANM: Vreme deosebit de rece si cod galben de vant la munte si in Moldova, pana marti dimineata

B1 B1,
ANM: Vreme deosebit de rece si cod galben de vant la munte si in Moldova, pana marti dimineata

AdministratiaNationalade Meteorologie aemiso informare de vreme deosebit de rece si geroasa care este valabila pana miercuri dimineata. De asemenea, a fost emisa o atentionare de Cod. continuă pe B1

Avertizare meteo: Vreme deosebit de rece pana miercuri si vant puternic

Vreme deosebit de rece pana miercuri in toata tara. Meteorologii anunta cava fi ger, dimineata si noaptea, in nordul, centrul si estul tarii si, local, in sud. Totodata, au fost emise atentionari cod galben privind intensificari ale vantului pentru mai multe regiuni.

Vreme deosebit de rece si ger dimineata si noaptea, in mare parte a tarii, pana miercuri Temperaturile vor cobori pana la -20 de grade.

Vremea va fi deosebit de rece si va fi ger, dimineata si noaptea, in mare parte a tarii, pana miercuri, anunta meteorologii. De asemenea, au fost emise atentionari Cod galben de vant puternic pentru zonele inalte ale Carpatilor Orientali si Meridionali si pentru judetele din Moldova. Variatii ale temperaturilor de la o zi la alta Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani.

Vreme deosebit de rece si ger, in nordul, centrul si estul tarii, dar si local in sud, pana miercuri

Meteorologii anunta ca, pana miercuri dimineata, vremea va fi deosebit de rece si va fi ger, dimineata si noaptea, in nordul, centrul si estul tarii si, local, in sud.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )