Libnet.ro
UNICEF

08:30

ANOFM: 10.000 de locuri de munca vacante in data de 26 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANOFM: 10.000 de locuri de munca vacante in data de 26 august

Agentia Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a anuntat, astazi, ca in evidentele sale sunt inregistrate 10. 000 de locuri de munca vacante, potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici. continuă pe Ziarul Bursa

82 de locuri de munca vacante in judetul Buzau. Doar sase posturi pentru buzoienii cu studii superioare

Fata de saptamanile trecute, cand oferta de locuri de munca era saraca, in aceasta perioada, somerii buzoieni au la dispozitie 82 de posturi vacante, anuntate de catre angajatori la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Buzau.

Vremea se raceste in toata tara: Vezi prognoza meteo pentru intervalul 26 august - 8 septembrie

Vremea se va raci in majoritatea zonelor tarii, cu temperaturi de pana la 25 de grade Celsius. in intervalul 26 august - 8 septembrie, meteorologii anunta si ploi, mai ales dupa data de 28 august.

Din 26 august, Romania citeste INFERNO de Dan Brown.

Incepand de luni, 26 august, Inferno, cel mai asteptat roman al anului, va fi disponibil in librariile din toata tara. Odata cu publicarea romanelor sale inovatoare Codul lui da Vinci, Simbolul pierdut si Ingeri si Demoni, Dan Brown a devenit un fenomen international amalgamand coduri, simboluri, arta si istorie in thrillere fascinante care au captivat sute de milioane de oameni din toate colturile lumii. Acum, cu Inferno, noul sau roman, Dan Brown ii poarta pe cititori in Italia.

Hewlett-Packard muta 50 de locuri de munca din Slovacia in Romania

Gigantul IT Hewlett-Packard HP) va muta 50 de locuri de munca din Slovacia in Romania, in cautarea unor costuri mai reduse cu salariile, potrivit presei slovace.

MACRO NEWSLETTER 26 august 2013

Productia industriala din Austria si-a accelerat declinul anual in iunie 2013 pana la 1,3%, de la 1,1% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,5%, dupa o diminuare cu 1,6% in luna anterioara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )