Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vremea se raceste in toata tara: Vezi prognoza meteo pentru intervalul 26 august - 8 septembrie

B1 B1,
Vremea se raceste in toata tara: Vezi prognoza meteo pentru intervalul 26 august - 8 septembrie

Vremea se va raci in majoritatea zonelor tarii, cu temperaturi de pana la 25 de grade Celsius. in intervalul 26 august - 8 septembrie, meteorologii anunta si ploi, mai ales dupa data de 28 august. continuă pe B1

Vremea in weekend: Prognoza meteo pentru sambata si duminica in tara, la munte si la mare

Sambata, vremea se va mentine calduroasa in regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Local in Carpatii Orientali si Meridionali si pe arii mai restranse in sudul, centrul si estul tarii vor fi averse si descarcari electrice, in timp ce in restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vantul va sufla slab si moderat, potrivit prognozei meteo publicate de Mediafax.

VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi instabila

Luni, vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in mare parte din tara, exceptand sud-estul si sudul extrem, unde vremea va fi calduroasa si manifestarile de instabilitate atmosferica se vor semnala izolat, mai ales dupa-amiaza si noaptea, informeaza Mediafax.

Saptamana incepe cu vreme instabila. Prognoza meteo pentru Bucuresti si intreaga tara

Luni, vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in mare parte din tara, exceptand sud-estul si.

Prognoza meteo pentru doua saptamani: Vreme in racire, cu temperaturi de pana la 25 de grade Celsius in intreaga tara

Meteorologii prognozeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o racire a vremii in majoritatea zonelor tarii, iar maximele termice nu vor mai depasi 25 de grade Celsius, incepand din 29 august pana pe 8 septembrie, transmite Agerpres. Potrivit estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pentru intervalul 26 august - 8 septembrie 2013, in primele trei zile ale perioadei analizate, mercurul din termometre se va apropia de 32 de grade Celsius in zona Munteniei, dupa care se va produce o racire semnificativa a regimului termic, asociata cu averse de ploaie mai ales dupa data de 28 august.

Prognoza METEO: Vine TOAMNA! Cum va fi vremea pana pe 8 septembrie.

Vine toamna. Meteorologii anunta ploi si temperaturi scazute, pana la 8 septembrie. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorolgie, in unele zone, temperaturile vor scadea si cu cinci grade celsius. BANAT: In primele zile regimul termic diurn va marca o scadere treptata, de la 28 de grade in prima zi pana la 23 de grade, in medie, pe 29 august. Ulterior, pana la sfarsitul perioadei de prognoza, temperaturile maxime se vor mentine relativ constante, la valori medii de 22. 24 de grade.

Prognoza meteo pe doua saptamani: toamna vine cu o racire usoara a vremii. Temperaturile nu vor depasi 25 de grade

In urmatoarele doua saptamani, vremea se va raci treptat in majoritatea zonelor tarii, iar maximele termice nu vor mai depasi 25 de grade Celsius, atrag atentia meteorologii.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )