Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi instabila

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi instabila

Luni, vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in mare parte din tara, exceptand sud-estul si sudul extrem, unde vremea va fi calduroasa si manifestarile de instabilitate atmosferica se vor semnala izolat, mai ales dupa-amiaza si noaptea, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Saptamana incepe cu vreme instabila. Prognoza meteo pentru Bucuresti si intreaga tara

Luni, vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in mare parte din tara, exceptand sud-estul si.

Vremea in weekend: Prognoza meteo pentru sambata si duminica in tara, la munte si la mare

Sambata, vremea se va mentine calduroasa in regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Local in Carpatii Orientali si Meridionali si pe arii mai restranse in sudul, centrul si estul tarii vor fi averse si descarcari electrice, in timp ce in restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vantul va sufla slab si moderat, potrivit prognozei meteo publicate de Mediafax.

Vremea se va mentine calduroasa. Prognoza meteo pentru vineri, in tara si in Bucuresti

Vremea se va mentine calduroasa in sud si sud-est, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii august. Vor fi innorari temporare la munte, in sudul Transilvaniei, Oltenia, zona deluroasa a Munteniei si a Moldovei, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )