Libnet.ro
UNICEF

07:00

ANPC cere pentru o solutie legislativa in problema creditelor in franci elvetieni

Antena3 Antena3,
ANPC cere pentru o solutie legislativa in problema creditelor in franci elvetieni

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) cere o solutie legislativa pentru problemele debitorilor cu credite in franci elvetieni, prin care sa se impuna impartirea riscurilor intre. continuă pe Antena3

ANPC cere o solutie legislativa in problema creditelor in franci elvetieni

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) cere o solutie legislativa pentru problemele debitorilor cu credite in franci elvetieni, prin care sa se impuna impartirea riscurilor intre clienti si banci, dar si solutii concrete pe termen lung din partea bancilor, potrivit unui comunicat emis de Autoritate.

Croatia anuleaza datoriile cetatenilor pentru a rezolva problema creditelor in franci elvetieni

Croatia va anula datoriile celor mai saraci cetateni incepand cu aceasta saptamana, dupa ce Guvernul a aprobat un program menit sa le ofere acestora sansa unui nou inceput. Masura este luata in contextul in care tara se confrunta cu o.

Statul roman trebuie sa actioneze si sa reactioneze in problema creditelor in franci

Reporter: Potrivit site-ului BNR, la sectiunea rolul BNR, se spune: Este necesara identificarea riscurilor si vulnerabilitatilor intregului sistem financiar, in ansamblul sau si pe componentele sale, deoarece monitorizarea stabilitatii financiare este preventiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )