Libnet.ro
UNICEF

07:30

ANPC cere o solutie legislativa in problema creditelor in franci elvetieni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANPC cere o solutie legislativa in problema creditelor in franci elvetieni

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) cere o solutie legislativa pentru problemele debitorilor cu credite in franci elvetieni, prin care sa se impuna impartirea riscurilor intre clienti si banci, dar si solutii concrete pe termen lung din partea bancilor, potrivit unui comunicat emis de Autoritate. continuă pe Ziarul Bursa

ANPC cere pentru o solutie legislativa in problema creditelor in franci elvetieni

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) cere o solutie legislativa pentru problemele debitorilor cu credite in franci elvetieni, prin care sa se impuna impartirea riscurilor intre.

Balonul creditelor in franci elvetieni. Cronica unui meci de fotbal (pamflet)

Echipele stau aliniate in teren. Arbitrii isi verifica fanioanele, cartonasele, publicul aplauda si asteapta inceperea meciului. Se fluiera inceputul. Primul atinge balonul secretarul de stat de la Finante Dan Manolescu, care centreaza direct in careul advers. Solicitarea noastra este sa discutam propunerile care s-au facut pentri sprijinirea celor indatorati in franci si cu delegatia FMI. Abia pe urma sa vedem ce e de facut, loveste din prima Manolescu. Balonul e preluat de seful Comisiei de Buget, Viorel Stefan. Stefan preia balonul, il dribleaza usor pe Manolescu si inainteaza spre centru.

Business report: Solutiile BNR pentru criza creditelor in franci elvetieni; Legea care va zgudui piata asigurarilor. Firme mari ar putea disparea din Romania; FMI: Grabiti-va si mai incet cu legea falimentului personal!

Finantele publice ale Romaniei pe 2014 - deficitul bugetului de stat, mult peste cel consemnat per total. Bugetul general consolidat a incheiat anul 2014 cu un deficit de 1,85% pe executia cash, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor. S-a schimbat legea comunitara privind disputele dintre consumatori si magazine. Incepand cu ianuarie 2016, romanii vor avea la dispozitie un serviciu specializat pentru rezolvarea posibilelor dispute cu retailerii sau furnizorii de servicii.

Parlamentarii discuta saptamana viitoare cu FMI si BNR despre creditele in franci elvetieni

Comisiile de buget-finante se vor intalni, luni, cu reprezentantii FMI, iar marti cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR) cu care vor discuta despre situatia creditelor acordate in franci elvetieni, pentru ca parlamentarii sa ia, mai apoi, o decizie privind o solutie cat mai potrivita la aceasta problema.

Croatia anuleaza datoriile cetatenilor pentru a rezolva problema creditelor in franci elvetieni

Croatia va anula datoriile celor mai saraci cetateni incepand cu aceasta saptamana, dupa ce Guvernul a aprobat un program menit sa le ofere acestora sansa unui nou inceput. Masura este luata in contextul in care tara se confrunta cu o.

Parlamentarii discuta saptamana viitoare cu FMI si BNR despre creditele in franci elvetieni

Luni si marti, comisiile de buget-finante se vor intalni cu reprezentantii FMI si ai BNR cu care vor discuta despre situatia creditelor acordate in franci elvetieni, pentru ca parlamentarii sa ia, mai apoi, o decizie privind o solutie cat mai potrivita.

Parlamentarii discuta saptamana viitoare cu FMI si BNR despre creditele in franci elvetieni

Comisiile de buget-finante se vor intalni, luni, cu reprezentantii FMI, iar marti cu conducerea BNR cu care vor discuta despre situatia creditelor acordate in franci elvetieni, pentru ca parlamentarii sa ia, mai.

Un barbat s-a sinucis din cauza unui credit in franci elvetieni

Un barbat de 33 de ani din Pitesti s-a spanzurat, din cauza ca nu mai putea face fata ratelor la un credit in franci elvetieni pe care l-a contractat, scriu surse din presa.

Piraeus Bank reduce dobanda la creditele in franci elvetieni

Piraeus Bank a redus marti dobanzile la creditele in franci elvetieni cu 0,8 puncte procentuale fata de nivelul de la sfarsitul lunii decembrie, prin actualizarea in avans a indicelui LIBOR la 3 luni, dupa ce anuntase ca ofera solutii individuale clientilor cu astfel de imprumuturi.

Credit Europe Bank reduce dobanzile la creditele in franci elvetieni. Este vorba, insa, doar pentru cei cu dobanda variabila

Credit Europe Bank va reduce joi dobanzile la toate creditele in franci elvetieni cu dobanda variabila, prin actualizarea anticipata a indicelui LIBOR valabil miercuri, 4 februarie, masura fiind aplicata pana la urmatorul termen de revizuire prevazut in fiecare contract, a anuntat banca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )