Libnet.ro
UNICEF

07:30

Piraeus Bank reduce dobanda la creditele in franci elvetieni

Adevărul Adevărul,
Piraeus Bank reduce dobanda la creditele in franci elvetieni

Piraeus Bank a redus marti dobanzile la creditele in franci elvetieni cu 0,8 puncte procentuale fata de nivelul de la sfarsitul lunii decembrie, prin actualizarea in avans a indicelui LIBOR la 3 luni, dupa ce anuntase ca ofera solutii individuale clientilor cu astfel de imprumuturi. continuă pe Adevărul

Credit Europe Bank reduce dobanzile la creditele in franci elvetieni. Este vorba, insa, doar pentru cei cu dobanda variabila

Credit Europe Bank va reduce joi dobanzile la toate creditele in franci elvetieni cu dobanda variabila, prin actualizarea anticipata a indicelui LIBOR valabil miercuri, 4 februarie, masura fiind aplicata pana la urmatorul termen de revizuire prevazut in fiecare contract, a anuntat banca.

Parlamentarii discuta saptamana viitoare cu FMI si BNR despre creditele in franci elvetieni

Comisiile de buget-finante se vor intalni, luni, cu reprezentantii FMI, iar marti cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR) cu care vor discuta despre situatia creditelor acordate in franci elvetieni, pentru ca parlamentarii sa ia, mai apoi, o decizie privind o solutie cat mai potrivita la aceasta problema.

Credit Europe Bank ajusteaza dobanzile la creditele in franci elvetieni, ca urmare a scaderii LIBOR

Credit Europe Bank anunta ca actualizeaza in avans dobanzile la creditele in franci elvetieni cu dobanda variabila, ca urmare a scaderii indicelui LIBOR in CHF. Decizia intra in vigoare incepand cu data de 5 februarie 2015 si doreste sa usureze in.

Comisiile reunite de buget au invitat la discutii conducerea executiva a BNR in 10 februarie. Tema intalnirii: creditele in franci elvetieni

Dupa ce membrii Comisiei de Buget din Camera Deputatilor se vor intalni cu reprezentantii FMI, discutie prevazuta a avea loc in 9 februarie, a doua zi conducerea executiva a BNR a fost invitata la discutii pe tema creditelor in franci. Anuntul a fost facut in urma cu cateva minute de seful Comisiei de Buget din Camera, Viorel Stefan. La intalnirea de marti, au participat reprezentanti ai bancilor comerciale, ai BNR, ai ANPC, dar si ai asociatiilor de consumatori. Dupa aceste discutii, cred ca sunt intrunite conditiile pentru a adopta prin vot o solutie referitoare la propunerea legislativa privind conversia creditelor in valuta- n. red), a mai precizat Stefan. Discursurile reprezentantilor sistemului bancar si ai ANPC au reusit sa-i irite pe parlamentari, prin lipsa de substanta si de posibile solutii la problema celor imprumutati in franci in special si in valuta in general.

Parlamentarii discuta saptamana viitoare cu FMI si BNR despre creditele in franci elvetieni

Comisiile de buget-finante se vor intalni, luni, cu reprezentantii FMI, iar marti cu conducerea BNR cu care vor discuta despre situatia creditelor acordate in franci elvetieni, pentru ca parlamentarii sa ia, mai.

Parlamentarii discuta saptamana viitoare cu FMI si BNR despre creditele in franci elvetieni

Luni si marti, comisiile de buget-finante se vor intalni cu reprezentantii FMI si ai BNR cu care vor discuta despre situatia creditelor acordate in franci elvetieni, pentru ca parlamentarii sa ia, mai apoi, o decizie privind o solutie cat mai potrivita.

Piraeus Bank a redus dobanda platita de clientii retail cu 0,8% fata de nivelul din 31 decembrie

Incepand cu 3. 2015, Piraeus Bank Romania a modificat in avans indicele Libor la trei luni pentru francii elvetieni CHF), decizie care va duce la o scadere neta a dobanzii platite de clienti retail cu 0,8% fata de nivelul din 31. 2014, arata un comunicat remis azi redactiei.

Un barbat s-a sinucis din cauza unui credit in franci elvetieni

Un barbat de 33 de ani din Pitesti s-a spanzurat, din cauza ca nu mai putea face fata ratelor la un credit in franci elvetieni pe care l-a contractat, scriu surse din presa.

ANPC cere o solutie legislativa in problema creditelor in franci elvetieni

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) cere o solutie legislativa pentru problemele debitorilor cu credite in franci elvetieni, prin care sa se impuna impartirea riscurilor intre clienti si banci, dar si solutii concrete pe termen lung din partea bancilor, potrivit unui comunicat emis de Autoritate.

ANPC cere pentru o solutie legislativa in problema creditelor in franci elvetieni

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) cere o solutie legislativa pentru problemele debitorilor cu credite in franci elvetieni, prin care sa se impuna impartirea riscurilor intre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )