Libnet.ro
UNICEF

09:30

Parlamentarii discuta saptamana viitoare cu FMI si BNR despre creditele in franci elvetieni

Adevărul Adevărul,
Parlamentarii discuta saptamana viitoare cu FMI si BNR despre creditele in franci elvetieni

Comisiile de buget-finante se vor intalni, luni, cu reprezentantii FMI, iar marti cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR) cu care vor discuta despre situatia creditelor acordate in franci elvetieni, pentru ca parlamentarii sa ia, mai apoi, o decizie privind o solutie cat mai potrivita la aceasta problema. continuă pe Adevărul

Conducerea SRI, chemata saptamana viitoare in Parlament, dupa declaratiile Elenei Udrea

Conducerea SRI este chemata saptamana viitoare in Parlament, in urma declaratiilor facute de Elena Udrea, informeaza B1TV. Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, va fi chemat saptamana viitoare i.

Conducerea SRI va fi audiata saptamana viitoare in comisia de specialitate din Parlament, dupa acuzatiile Elenei Udrea

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, va fi chemat saptamana viitoare in fata Comisiei de control a SRI pentru a raspunde intrebarilor in urma acuzatiilor aduse de Elena Udrea, vineri, intr-un interviu Hotnews. ro. Deputatul PMP a sustinut ca seful serviciului controleaza viata politica si ar fi instrumentat o campanie impotriva sa. Senatorul PSD Daniel Savu, membru al Comisiei de control a SRI, a anuntat sambata la Digi24 ca seful SRI urmeaza sa fie audiat in Parlament.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )