Libnet.ro
UNICEF

11:30

Conducerea SRI va fi audiata saptamana viitoare in comisia de specialitate din Parlament, dupa acuzatiile Elenei Udrea

Hotnews Hotnews,
 Conducerea SRI va fi audiata saptamana viitoare in comisia de specialitate din Parlament, dupa acuzatiile Elenei Udrea

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, va fi chemat saptamana viitoare in fata Comisiei de control a SRI pentru a raspunde intrebarilor in urma acuzatiilor aduse de Elena Udrea, vineri, intr-un interviu Hotnews. ro. Deputatul PMP a sustinut ca seful serviciului controleaza viata politica si ar fi instrumentat o campanie impotriva sa. Senatorul PSD Daniel Savu, membru al Comisiei de control a SRI, a anuntat sambata la Digi24 ca seful SRI urmeaza sa fie audiat in Parlament. continuă pe Hotnews

Conducerea SRI, chemata saptamana viitoare in Parlament, dupa declaratiile Elenei Udrea

Conducerea SRI este chemata saptamana viitoare in Parlament, in urma declaratiilor facute de Elena Udrea, informeaza B1TV. Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, va fi chemat saptamana viitoare i.

Teodor Atanasiu, despre implicarea SRI in campanie: Nu am simtit. Conducerea SRI va fi audiata in Parlament

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat sambata ca nu a simtit o implicare a SRI in campania electorala pentru prezidentiale, dar nu exclude ca acest lucru s-ar fi putut intampla, mentionand ca la Comisia de control SRI va fi chemata conducerea Serviciului, transmite Mediafax.

Johnny Depp renunta la burlacie saptamana viitoare

Vesti proaste pentru admiratoarele lui Johnny Depp. Starul se pregateste sa-i spuna da iubitei lui, Amber Heard, saptamana viitoare, in Bahamas.

Victor Ponta va prezenta saptamana viitoare in Parlament intentiile Guvernului legate de Codul Fiscal, de legea redeventelor si de legea minelor

Premierul Victor Ponta a cerut ministrilor, in sedinta de Guvern de miercuri, sa prezinte ultimele observatii legate de noul Cod Fiscal si noul Cod de procedura fiscala, astfel incat acestea sa fie discutate in prima lectura, in cursul lunii ferbruarie. Ponta a mai spus ca, saptamana viitoare, va prezenta Parlamentului, prioritatile Guvernului legate de cele doua coduri, dar si in privinta Legii redeventelor si a Legii Minelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )