Libnet.ro
UNICEF

13:30

Teodor Atanasiu, despre implicarea SRI in campanie: Nu am simtit. Conducerea SRI va fi audiata in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Teodor Atanasiu, despre implicarea SRI in campanie: Nu am simtit. Conducerea SRI va fi audiata in Parlament

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat sambata ca nu a simtit o implicare a SRI in campania electorala pentru prezidentiale, dar nu exclude ca acest lucru s-ar fi putut intampla, mentionand ca la Comisia de control SRI va fi chemata conducerea Serviciului, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Teodor Atanasiu: Nu ma intereseaza sefia SRI. Garantez ca nu voi fi niciodata seful SRI

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat sambata ca nu il intereseaza functia de director al SRI, subliniind ca nu va fi niciodata seful SRI, informeaza Mediafax. intrebat daca este.

Teodor Atanasiu: Nu sunt interesat de sefia SRI. Va garantez ca nu voi fi niciodata seful SRI

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat sambata, raspunzand unei intrebari, ca nu il intereseaza functia de director al SRI si a garantat faptul ca nu va fi niciodata seful.

Udrea: in mod cert, Coldea l-a sustinut pe Iohannis la alegerile prezidentiale

Actualizare 13:40 Ponta: Guvernul nu are legatura cu schimbarea lui Coldea Premierul Victor Ponta a declarat astazi, raspunzand intrebarii daca directorul interimar al SRI, Florian Coldea, ar trebui schimbat, dupa acuzatiile facute de Elena Udrea la adresa acestuia, ca nu Guvernul are vreo legatura cu chestia asta, transmit surse din presa. --- * Atanasiu, despre implicarea SRI la prezidentiale: Nu am simtit. Conducerea serviciului va fi audiata in Parlament * Blaga ii raspunde lui Udrea: Nu cred ca un sef de serviciu poate interveni sa opreasca o emisiune TV * Blaga, despre presupusele cotizatii ale lui Gabriel Sandu la campania din 2009: Lucruri fantasmagorice * Ponta, pe Twitter: Udrea a laudat, timp de zece ani, SRI si DNA * Ponta: Udrea nu m-a influentat in numirea lui Kovesi la DNA * Sebastian Ghita, despre acuzatiile aduse: Udrea se autoinculpa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )