Libnet.ro
UNICEF

15:30

Teodor Atanasiu: Nu sunt interesat de sefia SRI. Va garantez ca nu voi fi niciodata seful SRI

Antena3 Antena3,
Teodor Atanasiu: Nu sunt interesat de sefia SRI. Va garantez ca nu voi fi niciodata seful SRI

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat sambata, raspunzand unei intrebari, ca nu il intereseaza functia de director al SRI si a garantat faptul ca nu va fi niciodata seful. continuă pe Antena3

Atanasiu: Nu ma intereseaza sefia SRI, garantez ca nu voi fi niciodata seful SRI

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a negat ca ar fi intersat sa conduca Serviciul Roman de Informatii. El a declarat sambata, raspunzand unei intrebari, ca nu il intereseaza functia de director al SRI si a garantat faptul ca nu va fi niciodata seful SRI.

Teodor Atanasiu: Nu ma intereseaza sefia SRI. Garantez ca nu voi fi niciodata seful SRI

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat sambata ca nu il intereseaza functia de director al SRI, subliniind ca nu va fi niciodata seful SRI, informeaza Mediafax. intrebat daca este.

Atanasiu nu vrea sefia SRI

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat raspunzand unei intrebari, ca nu il intereseaza functia de director al SRI si a garantat faptul ca nu va fi niciodata seful SRI.

Teodor Atanasiu, despre implicarea SRI in campanie: Nu am simtit. Conducerea SRI va fi audiata in Parlament

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat sambata ca nu a simtit o implicare a SRI in campania electorala pentru prezidentiale, dar nu exclude ca acest lucru s-ar fi putut intampla, mentionand ca la Comisia de control SRI va fi chemata conducerea Serviciului, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )