Libnet.ro
UNICEF

08:30

Credit Europe Bank reduce dobanzile la creditele in franci elvetieni. Este vorba, insa, doar pentru cei cu dobanda variabila

Adevărul Adevărul,
Credit Europe Bank reduce dobanzile la creditele in franci elvetieni. Este vorba, insa, doar pentru cei cu dobanda variabila

Credit Europe Bank va reduce joi dobanzile la toate creditele in franci elvetieni cu dobanda variabila, prin actualizarea anticipata a indicelui LIBOR valabil miercuri, 4 februarie, masura fiind aplicata pana la urmatorul termen de revizuire prevazut in fiecare contract, a anuntat banca. continuă pe Adevărul

Credit Europe Bank ajusteaza dobanzile la creditele in franci elvetieni, ca urmare a scaderii LIBOR

Credit Europe Bank anunta ca actualizeaza in avans dobanzile la creditele in franci elvetieni cu dobanda variabila, ca urmare a scaderii indicelui LIBOR in CHF. Decizia intra in vigoare incepand cu data de 5 februarie 2015 si doreste sa usureze in.

Parlamentarii discuta saptamana viitoare cu FMI si BNR despre creditele in franci elvetieni

Comisiile de buget-finante se vor intalni, luni, cu reprezentantii FMI, iar marti cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR) cu care vor discuta despre situatia creditelor acordate in franci elvetieni, pentru ca parlamentarii sa ia, mai apoi, o decizie privind o solutie cat mai potrivita la aceasta problema.

Comisiile reunite de buget au invitat la discutii conducerea executiva a BNR in 10 februarie. Tema intalnirii: creditele in franci elvetieni

Dupa ce membrii Comisiei de Buget din Camera Deputatilor se vor intalni cu reprezentantii FMI, discutie prevazuta a avea loc in 9 februarie, a doua zi conducerea executiva a BNR a fost invitata la discutii pe tema creditelor in franci. Anuntul a fost facut in urma cu cateva minute de seful Comisiei de Buget din Camera, Viorel Stefan. La intalnirea de marti, au participat reprezentanti ai bancilor comerciale, ai BNR, ai ANPC, dar si ai asociatiilor de consumatori. Dupa aceste discutii, cred ca sunt intrunite conditiile pentru a adopta prin vot o solutie referitoare la propunerea legislativa privind conversia creditelor in valuta- n. red), a mai precizat Stefan. Discursurile reprezentantilor sistemului bancar si ai ANPC au reusit sa-i irite pe parlamentari, prin lipsa de substanta si de posibile solutii la problema celor imprumutati in franci in special si in valuta in general.

Parlamentarii discuta saptamana viitoare cu FMI si BNR despre creditele in franci elvetieni

Comisiile de buget-finante se vor intalni, luni, cu reprezentantii FMI, iar marti cu conducerea BNR cu care vor discuta despre situatia creditelor acordate in franci elvetieni, pentru ca parlamentarii sa ia, mai.

Parlamentarii discuta saptamana viitoare cu FMI si BNR despre creditele in franci elvetieni

Luni si marti, comisiile de buget-finante se vor intalni cu reprezentantii FMI si ai BNR cu care vor discuta despre situatia creditelor acordate in franci elvetieni, pentru ca parlamentarii sa ia, mai apoi, o decizie privind o solutie cat mai potrivita.

Un timisorean cu credit in franci elvetieni s-a razbunat pe banca platind rata in monede de 10 si 50 de bani

Narcis Semeniuc, un timisorean cu credit in franci elvetieni s-a dus sa isi plateasca o parte din rata in monede de 10 si 50 de bani. Cu o plasa grea de cinci kilograme, in care avea 350 de lei in monede, barbatul s-a prezentat la banca, unde banii i-au fost incasati.

Mugur Isarescu: Trei sferturi dintre datornicii in franci elvetieni au venituri lunare sub 2.500 lei

Trei sferturi dintre datornicii la banci in franci elvetieni au venituri lunare sub 2. 500 de lei, iar jumatate din total castiga mai putin de 1. 500 de lei pe luna, numai putin peste 10% ajungand la venituri de pana la 3. 500 de lei, a declarat vineri.

DOCUMENT Solutiile BNR pentru criza creditelor in franci elvetieni

Banca Nationala propune bancherilor reducerea temporara a ratelor la creditele in CHF, dupa modelul Scade rata si flexibilizarea mecanismelor de rescadentare, iar statului sa sprijine grupurile vulnerabile de cetateni.

Balonul creditelor in franci elvetieni. Cronica unui meci de fotbal (pamflet)

Echipele stau aliniate in teren. Arbitrii isi verifica fanioanele, cartonasele, publicul aplauda si asteapta inceperea meciului. Se fluiera inceputul. Primul atinge balonul secretarul de stat de la Finante Dan Manolescu, care centreaza direct in careul advers. Solicitarea noastra este sa discutam propunerile care s-au facut pentri sprijinirea celor indatorati in franci si cu delegatia FMI. Abia pe urma sa vedem ce e de facut, loveste din prima Manolescu. Balonul e preluat de seful Comisiei de Buget, Viorel Stefan. Stefan preia balonul, il dribleaza usor pe Manolescu si inainteaza spre centru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )