Libnet.ro
UNICEF

09:00

ANSVSA: Laboratorul din Marea Britanie a confirmat forma atipica de encefalopatie spongiforma bovina

Adevărul Adevărul,
ANSVSA: Laboratorul din Marea Britanie a confirmat forma atipica de encefalopatie spongiforma bovina

Laboratorul din Marea Britanie a confirmat, in urma analizelor, forma atipica de encefalopatie spongiforma bovina pentru proba recoltata de la o vaca sacrificata intr-un abator autorizat, la sfarsitul lunii aprilie. Asta a anuntat miercuri Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) care a precizat ca acesta este un caz izolat in Romania. continuă pe Adevărul

Scandalul ia proportii in Marea Britanie. Ce s-a aflat despre unul din cei mai cunoscuti prezentatori TV: E un monstru

Rolf Harris, actor, cantaret si realizator de televiziune celebru in Marea Britanie, a fost gasit vinovat, luni, la Londra, de agresiuni sexuale comise impotriva a patru tinere, de-a lungul a aproape 20 de ani,.

DHL investeste 156 milioane lire in Marea Britanie

Grupul german de coletarie Deutsche Post DHL planuieste cea mai importanta investitie a sa din ultimii 14 ani in Marea Britanie, de 156 milioane lire pana in 2016.

Ministrul german al Finantelor: Ar fi absolut inacceptabil ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana

Schauble: Ar fi absolut inacceptabil ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana .

255 de milioane de euro va costa conducta care va transporta gazele naturale din Marea Neagra

Gazoductul care va aduce gazele din Marea Neagra incepand cu 2019-2020 va costa 255 de milioane de euro si va avea o lungime de circa 250 de kilometri, a declarat, marti, Ciprian Alic, director al Departamentului.

Corina Cretu, nou vicepresedinte al PE: Nu este vina Romaniei ca Franta este in criza economica sau ca Marea Britanie nu reuseste sa-si rezolve problemele

Eurodeputatul roman Corina Cretu, aleasa ieri pentru una dintre cele 14 functii de vicepresedinte al Parlamentului European PE), a vorbit intr-un interviu acordat Adevarul despre gruparile extremiste din legislativul european, despre discursul anti-imigrationist din UE si incidentele violente indreptate impotriva romanilor. Europarlamentarul spune ca se asteapta ca romanii sa fie folositi in continuare drept tapi ispasitori.

Tot mai putini scotieni isi doresc sa se rupa de Marea Britanie

Scotia are putine sanse sa obtina independenta in septembrie, si asta nu din pricina deciziilor politice, ci din cauza preferintelor exprimate de locuitorii ei, transmite Reuters, facand referire la mai.

Facebook, investigata in Marea Britanie pentru controversatul experiment psihologic ce a implicat sute de mii de utilizatori fara stirea lor

O agentie de protectie a datelor din Regatul Unit va investiga Facebook pentru a vedea daca cea mai mare retea sociala a incalcat legislatia prin experimentul psihologic derulat fara stirea user-ilor, scrie Financial Times. Facebook a fost masiv criticata pentru experimentul derulat timp de o saptamana in 2012, scopul demersului fiind de a vedea in ce mod diversele postari pot influenta starea emotionala a utilizatorilor.

Un roman, suspectat ca a ajutat opt afgani sa treaca ilegal Canalul Manecii, a fost arestat in Marea Britanie

Un roman se afla in custodia autoritatilor britanice dupa ce a naufragiat sambata in Canalul Manecii, alaturi de alti opt imigranti clandestini de origine afgana, a anuntat Politia de Frontiera din Albion, potrivit BBC.

Se cauta cetatile antice din Marea Neagra

Specialisti romani si bulgari lucreaza in prezent la un proiect de dezvoltare a arheologiei subacvatice. Concret, se cerceteaza pana la adancimi de circa 40 de metri partea vestica a Marii Negre, mai precis zona din dreptul judetelor limitrofe din cadrul proiectului transfrontalier, respectiv Dobrich si Constanta, pentru a fi identificate epave si orase antice scufundate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )