Libnet.ro
UNICEF

12:00

ANT: Amenzi de 1,24 milioane de lei pentru unitati de cazare si agentii de turism

Hotnews Hotnews,
 ANT: Amenzi de 1,24 milioane de lei pentru unitati de cazare si agentii de turism

Autoritatea Nationala pentru Turism a retras, in luna august, cinci licente de turism si trei certificate de clasificare si a dat amenzi contraventionale totale de 1,23 milioane de lei, in urma unor controale la unitatile cazare si alimentatie publica, precum si la agentii de turism. continuă pe Hotnews

Primaria din Deveselu are nevoie de peste 5 milioane lei pentru investitiile in infrastructura

Administratia locala din comuna Deveselu asteapta fonduri guvernamentale de peste 5 milioane lei pentru a putea finaliza si pune in functiune sistemele de alimentare cu apa si canalizare pana la 1 noiembrie anul acesta, asa cum s-a estimat initial, afirma primarul localitatii, Ion Aliman.

Primaria Capitalei plateste 1,5 milioane de lei pentru harta de zgomot a orasului

Primaria Capitalei va plati un circa 1,5 milioane de lei pentru realizarea hartii de zgomot din oras si realizarea unui plan de reducere a acestuia, potrivit site-ului public de licitatii. Licitatia a fost catigata de asocierea Accon Environmental Consultans si Accon GmbH. Primaria mai are o harta de zgomot, facuta in 2007. Arterele cu cel mai ridicat nivel de zgomot sunt in general marile bulevarde.

ADIBI: Finantare nerambursabila de 18,4 milioane lei pentru interventii in regiunea Bucuresti-Ilfov

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Bucuresti- Ilfov ADIBI) a anuntat, azi, in cadrul unei conferinte de presa, inceperea activitatilor proiectului Dezvoltarea si dotarea serviciilor specializate pentru interventii in situatii de urgenta in regiunea Bucuresti- Ilfov, conform unui comunicat trimis redactiei.

Guvernul a aprobat un imprumut de 850 milioane de lei pentru plata beneficiarilor de fonduri UE

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de, astazi, un nou imprumut de la Trezoreria Statului pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management ale programelor operationale resursele necesare pentru plata beneficiarilor de fonduri europene, potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Pierderi de 31,6 milioane euro pentru CFR Calatori, in primul semestru

Compania CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, au anuntat.

Omniasig VIG anunta ca a platit despagubiri in valoare de aproape 440 milioane lei in primele sase luni din acest an/In iulie, conducerea Omniasig a fost amendata cu 130.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale la plata despagubirilor

Omniasig Vienna Insurance Group VIG) a anuntat joi ca a platit despagubiri totale in valoare de 439,91 milioane lei in primele sase luni din acest an. Mihai Tecau, presedinte al directoratului Omniasig VIG, sustine ca firma sa plateste daunele corect si prompt, pe toate liniile de asigurare, indiferent de valoarea despagubirii. Declaratia vine in contextul in care, Mihai Tecau si alti doi membri ai directoratului companiei au fost amendati in 23 iulie cu 130. 000 de lei de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), in urma unui control ce a constatat, printre altele, nerespectarea prevederilor legale privind avizarea, constatarea prejudiciilor si plata despagubirilor.

ASPA a platit in opt luni numai 170.000 de lei pentru sterilizarea cainilor, desi are buget de 18,6 milioane de lei

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Aninmalelor, institutia care ar trebui sa aiba grija de cainii maidanezi, a cheltuit numai 170. 000 de lei pentru sterilizarea cainilor in primele 8 luni ale.

CFR a diminuat pierderile la 139 milioane lei

Pierderile societatii de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori din primul semestru al anului trecut au fost diminuate de la 200 milioane lei, la 139 milioane lei in aceasi perioada a acestui an, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Impact vrea sa lanseze o emisiune de obligatiuni pe 5 ani in valoare de 100 milioane lei

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor vrea sa lanseze o emisiune de obligatiuni negarantate, convertibile in actiuni, avand o valoare nominala totala de 100 milioane lei.

In primele opt luni din 2013, din 18,6 milioane lei alocati pentru maidanezi, Primaria Caitalei a cheltuit doar doar 170.000 lei pentru sterilizari

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, institutie in subordinea Primariei Capitalei, are in anul 2013 un buget de 18,6 milioane de lei. Pana in prezent s-au cheltuit din acesti bani 2,8 milioane de lei, potrivit municipalitatii. Din acesti bani 630. 000 lei s-au dus pe salarii, iar pentru sterilizari doar 170. 000 lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )