Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antena 3, audiente mai mari decat ale tuturor celorlalte posturi de stiri insumate

Antena3 Antena3,
Antena 3, audiente mai mari decat ale tuturor celorlalte posturi de stiri insumate

Cu o medie de 12. 3% cota de piata pe intreaga zi si 13% in prime time, Antena 3 a obtinut in 28 iulie cifre mai mari decat audientele tuturor celorlalte posturi tv de stiri insumate, conform Kantar Media, in randul. continuă pe Antena3

Gorj, Braila si Brasov, cele mai mari cresteri ale soldului de credite la 6 luni

Gorj, Braila si Brasov sunt primele trei judete din tara unde soldul creditarii a crescut cel mai mult in prima jumatate a anului, cu 21,9%, 2,24%, respectiv 1,27%, in conditiile in care soldul total in sistemul bancar s-a redus cu 1,54% fata de decembrie 2013, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

Atentie cand sunati sau folositi internetul in alte tari decat in UE: Tarifele in roaming pot fi de peste 50 de ori mai mari, atentioneaza ANCOM

Romanii care folosesc serviciile de telefonie mobila si internet mobil cand calatoresc in tarile din afara UE pot plati pentru serviciile de voce si date tarife de peste 50 de ori mai mari decat tarifele platite pentru aceleasi servicii in tarile din comunitate, unde aceste tarife sunt reglementate, atentioneaza luni autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM), care ii sfatuieste pe utilizatori sa studieze cu atentie ofertele furnizorilor. Un roman aflat in Serbia, Muntenegru, Egipt, Maroc, Canada, S. ori Emiratele Arabe Unite Dubai) poate plati peste 2 Euro/minut in cazul unui apel efectuat catre Romania, in timp ce daca in spatiul UE tariful maxim este de 0,19 euro/minut fara TVA) pentru un apel catre orice destinatie din spatiul comunitar.

Roaming-ul din tarile non-UE, de pana la 50 de ori mai mare decat cel din Comunitatea Europeana

Tarifele pentru serviciile de voce si date in afara zonei reglementate pot ajunge la niveluri de peste 50 de ori mai mari decat tarifele platite de utilizatori pentru aceleasi servicii in tarile din Comunitatea Europeana, a anuntat, ieri Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Tarife roaming in tarile non-UE, mai mari de 50 de ori decat in tarile din comunitate

Mare atentie daca va aflati intr-o tara din afara Uniunii Europene si doriti sa dati un telefon in Romania. Tarifele in roaming pot fi de peste 50 de ori mai mari, anunta autoritatea de reglementare in.

Citatul saptamanii:Vladimir Putin este unul dintre cei mai mari lideri in viata

Daca Steven Segal il considera de Vladimir Putin unul dintre cei mai mari lideri in viata, Letonia a interzis participarea a trei concurenti rusi la un festival de muzica dupa ce au facut afirmatii in favoarea Kremlinului. in timp ce Irina Shayk crede ca rolul din Hercules i-a fost predestinat, Kevin Sorbo este nemultumit de distributia filmului. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

ANALIZA Soferii si industriasii au salvat bugetul in primul semestru: accizele si taxa pe stalp au adus cele mai mari cresteri ale incasarilor

Majorarea fortata a accizelor si introducerea taxei pe constructii speciale au adus in primele sase luni doua miliarde de lei in plus la buget. Proprietarii de autovehicule si de companii industriale au dus greul acestor plati.

Studentii clujeni de la Politehnica, mai buni decat cei de la Stanford

Studentii Facultatii de Constructii si ai Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca sunt mai buni decat colegii lor de la UCLA, Stanford sau Berkeley. Clujenii au castigat locul I la competitia internationala Seismic Design Competition care s-a desfasurat in perioada 21 25 iulie 2014, in Anchorage, Alaska.

Ultima forma a Codului Fiscal: impozite mai mari pentru apartamente si pentru locuintele din cladirile vechi, dar mai mici pentru casele de peste 150 mp

Impozitul va creste de anul viitor cu o suma modica pentru toate apartamentele din blocuri cu peste trei etaje si opt apartamente si cu cateva zeci de lei pentru locuintele din cladiri vechi de peste 30-50 ani, insa va fi redus pentru locuintele mai mari de 150 metri patrati.

PwC: Publicitatea online si platile pentru acces la Internet - cele mai dinamice segmente ale pietei de media si divertisment pana in 2018

Publicitatea online si platile pentru acces la Internet vor fi cele mai dinamice segmente ale pietei de media si divertisment din Romania in urmatorii patru ani, potrivit ultimei editii a studiului PwC Entertainment si Media Outlook, arata un comunicat de presa. PwC estimeaza ca publicitatea online va ajunge la 141 milioane de dolari pana in 2018, iar platile pentru acces la internet vor atinge 1,18 miliarde de dolari.

Primarii cer salarii mai mari si eliminarea incompatibilitatilor

In aceasta saptamana, in statiunea Neptun se desfasoara lucrarile Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania si Consiliului director al Asociatiei Comunelor din Romania. Pe ordinea de zi sunt sase puncte, dar, de fapt, doua sunt problemele arzatoare ale edililor: salariile si regimul incompatibilitatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )