Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studentii clujeni de la Politehnica, mai buni decat cei de la Stanford

Adevărul Adevărul,
Studentii clujeni de la Politehnica, mai buni decat cei de la Stanford

Studentii Facultatii de Constructii si ai Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca sunt mai buni decat colegii lor de la UCLA, Stanford sau Berkeley. Clujenii au castigat locul I la competitia internationala Seismic Design Competition care s-a desfasurat in perioada 21 25 iulie 2014, in Anchorage, Alaska. continuă pe Adevărul

Facebook a devenit mai valoroasa decat Coca Cola si aproape cat IBM

Reteaua de socializare Facebook a devenit mai valoroasa decat Coca Cola, una dintre cele mai emblematice companii din lume, si aproape tot atat de valoroasa cat IBM, un alt gigant consacrat din IT, dupa ce anuntarea rezultatelor financiare cu un profit peste asteptari a dus la cresterea pretului actiunilor pe bursa, scrie Reuters.

Britanicii vor testa, anul viitor, masina mai rapida decat glontul

O ampla echipa de specialisti britanici va testa, anul viitor, masina mai rapida decat glontul, a anuntat, ieri, la Budapesta, Andy Green, comandant in flota aeriana militara britanica.

De ce adultii invata limbi straine mai greu decat copiii

Contrar opiniei generale, copiii nu au o capacitate mai mare de asimilare a limbilor straine, comparativ cu adultii. Ei invata mai rapid alte limbi pentru ca folosesc un sistem diferit de invatare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )