Libnet.ro
UNICEF

17:30

Antonescu: Asocierea USD este normala.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Asocierea USD este normala.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca asocierea partidelor PSD, UNPR si PC este normala, in vederea viitoarelor alegeri europarlamentare. Nu a fost o surpriza asocierea PSD, UNPR si PC n. r. ) pentru ca stiam de intentia, anuntata si public de cele trei partide, de a merge pe o lista comuna la alegerile europarlamentare, iar asocierea este normala. Nu ne deranjeaza absolut deloc ca cei trei colegi se grupeaza sub sigla USD, a declarat Crin Antonescu. Liderul PSD, premierul Victor Ponta . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Crearea USD nu a fost o surpriza (VIDEO)

Presedintele PNL, CrinAntonescu, a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1, difuzata de B1 TV, ca aparitia USD-ului nu a fost o surpriza pentru partidul sau. Crearea USD nu a fost.

Victor Ponta: USD este parte a USL, numai ca suntem doar trei din cele patru partide

Victor Ponta a declarat, luni, ca Uniunea Social-Democrata USD), care reprezinta alianta electorala dintre PSD, UNPR si PC in perspectiva alegerilor europarlamentare, este parte a USL, relateaza Mediafax. USD e.

As minti sa spun ca USD este doar pentru europarlamentare

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la un post de televziune, ca Uniunea Social Democrata USD), constituita astazi de PSD, UNPR si PC, nu este doar o alianta pentru alegerile europarlamentare, ci vizeaza o colaborare pe termen lung.

Antonescu: Locul STS este mai degraba la CSAT.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca locul Serviciul de Telecomunicatii Speciale este mai degraba in subordinea CSAT, in vreme ce serviciul de urgenta 112 ar trebui sa apartina de Guvern, informeaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat, intr-o emisiune a postului Romania TV, daca STS ar trebui sa fie in subordinea CSAT sau a MAI, in contextul votului din Parlament pe proiectul de lege al USL vizand acest Serviciu. Locul STS-ului, mai degraba la CSAT sau oricum sub o forma .

Crin Antonescu: Locul STS este mai degraba la CSAT

Crin Antonescu a declarat, luni, la un post de televiziune, ca locul STS este mai degraba in subordinea CSAT, in timp ce serviciul 112 ar trebui sa apartina de Guvern, conform Mediafax. Locul STS-ului, mai.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )