Libnet.ro
UNICEF

00:08

Antonescu asteapta de la Atanasiu solutii pentru Rosia Montana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antonescu asteapta de la Atanasiu solutii pentru Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, vineri, ca asteapta de la Teodor Atanasiu, propus pentru functia de ministru al Economiei, sa construiasca rapid, impreuna cu premierul si viitorul ministrul de Finante, Eugen Nicolaescu, solutii pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Temele lui Antonescu pentru Atanasiu, propus la Economie: privatizari, solutii rapide pentru Rosia Montana si regimul exploatarilor

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat ca asteapta de la Teodor Atanasiu, propus pentru functia de ministru al Economiei, sa construiasca rapid, impreuna cu premierul si viitorul ministrul de Finante, Eugen Nicolaescu, solutii pentru Rosia Montana si pentru regimul exploatarilor.

Rosia Montana, intoarcerea negrilor in Africa si zborul spre inel.

131: Rosia Montana este atestata documentar infiintata de romani in timpul domniei lui Traian) sub numele de Alburnus Maior Astazi unul dintre cele mai controversate subiecte de pe agenda publica din Romania, Rosia Montana s-ar putea sa fie cea mai veche localitate atestata documentar, iar despre minele de aur din Apuseni se vorbeste inca de la Herodot. Numele Alburnus Maior apare pe o tablita cerata datata 6 februarie 131. Galerie FOTO: ROSIA MONTANA, in 40 de cadre Citeste si: Saga .

1883 de ani de la atestarea localitatii Rosia Montana, in Capitala: proiectii de film, dezbateri si noi proteste de strada

Asociatia Alburnus Maior si Asociatia Bucuresti anunta organizarea mai multor evenimente in 40 de orase din tara cu ocazia implinirii a 1883 de ani de la atestarea documentara a localitatii Rosia Montana. in Capitala, vor avea loc proiectii de documentare, dezbateri si un concert live. Reluarea protestelor de strada din Capitala este, de asemenea, anuntata pe retelele sociale.

Teodor Atanasiu, propus pentru Ministerul Economiei (SURSE).

Fostul ministru al apararii si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), senatorul liberal Teodor Atanasiu, va fi propus vineri pentru functia de ministru al Economiei, au declarat surste din cadrul PNL Alba pentru Agerpres. Totodata, surse politice au declarat pentru B1Tv ca Andrei Gerea, ministrul Economiei, va fi schimbat din funtie, iar in locul sau va veni Atanasiu. De asemenea, Vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, demisioneaza .

Iohannis, nominalizat la MAI: Nu sunt dispus sa renunt usor la Primaria Sibiu. Cred ca sunt solutii pentru interimar

Update 14. 30- Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca acceptat nominalizarea sa in Guvern pentru coordonare si impunerea legii, precizand ca garanteaza ca face ceea ce face pentru a.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2012 seconds )