Libnet.ro
UNICEF

22:00

Teodor Atanasiu, propus pentru Ministerul Economiei (SURSE).

România Liberă România Liberă,
Teodor Atanasiu, propus pentru Ministerul Economiei (SURSE).

Fostul ministru al apararii si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), senatorul liberal Teodor Atanasiu, va fi propus vineri pentru functia de ministru al Economiei, au declarat surste din cadrul PNL Alba pentru Agerpres. Totodata, surse politice au declarat pentru B1Tv ca Andrei Gerea, ministrul Economiei, va fi schimbat din funtie, iar in locul sau va veni Atanasiu. De asemenea, Vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, demisioneaza . continuă pe România Liberă

Senatorul Teodor Atanasiu va fi propus pentru functia de ministru al Economiei - surse Agerpres

Senatorul liberal Teodor Atanasiu, fost ministru al apararii si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), va fi propus vineri pentru functia de ministru al Economiei, au declarat, pentru Agerpres, surse din organizatia judeteana Alba a PNL.

UPDATE. Andrei Gerea refuza sa-si dea demisia. ...

Andrei Gerea refuza sa-si dea demisia, sustin surse din PNL. Liberalii se gandesc sa-i retraga sprijinul politic daca si dupa votul in BPN, acesta va refuza in continuare sa plece din postul de la Economie. Gerea a spus ca asteapta votul colegilor sai de partid, iar daca acestia considera ca nu si-a facut treaba ca ministru, sa decida inlocuirea sa, au relatat sursele citate. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, ca nu a demisionat din functia de ministru si .

UPDATE. Andrei Gerea s-a pus la dispozitia liderilor PNL. ...

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, ca nu a demisionat din functia de ministru si ca discutia despre mandatul sau se va purta in sedinta BPN al PNL. Nu am demisionat din functia de ministru, a declarat Gerea, potrivit Mediafax. El a mentionat, insa, ca discutia despre mandatul sau se va purta in sedinta BPN al PNL, care urmeaza sa inceapa la Parlament. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului, .

Senatorul PNL Teodor Atanasiu va fi propus ministru al Economiei

Senatorul liberal Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), va fi propus vineri pentru functia de ministru al Economiei, au declarat surse din organizatia judeteana Alba a PNL.

Antonescu asteapta de la Atanasiu solutii pentru Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, vineri, ca asteapta de la Teodor Atanasiu, propus pentru functia de ministru al Economiei, sa construiasca rapid, impreuna cu premierul si viitorul ministrul de Finante, Eugen Nicolaescu, solutii pentru.

Surse: Andrei Gerea a demisionat de la Ministerul Economiei. Teodor Atanasiu ar putea fi numit in locul sau

Andrei Gerea a demisionat de la conducerea MinisteruluiEconomiei, dupa o discutie cu liderulPNLCrin Antonescu, sustin surse citate de B1 Tv. Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, ar putea fi propus de.

Surse: Teodor Atanasiu ar putea fi propus ministru al Economiei in locul lui Andrei Gerea

Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, ar putea fi propus de liberali pentru postul de ministru al Economiei in locul lui Andrei Gerea, au declarat surse din PNL Alba pentru Mediafax. Acestea afirma ca in.

Teodor Atanasiu ar putea fi propus ministru al Economiei in locul lui Gerea

Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, ar putea fi propus de liberali pentru postul de ministru al Economiei in locul lui Andrei Gerea, au declarat surse din PNL Alba, potrivit Mediafax.

Cine este Teodor Atanasiu, propunerea PNL pentru functia de ministru al economiei

Senatorul liberal de Alba Teodor Atanasiu a fost propus de PNL sa-l inlocuiasca pe Andrei Gerea la Ministerul Economiei. In calitate de ministru al economiei ar urma sa gestioneze si problema proiectului Rosia Montana. Anul trecut, Atanasiu s-a declarat un sustinator al exploatarii de la Rosia Montana, insa nu si un sustinator al proiectului legii minei asa cum a fost dezbatut in Parlament. Atanasiu spunea anul trecut in toamna ca ar trebui sa fie un proiect de lege care modifica legislatia actuala in general si nu doar pentru Rosia Montana. Teodor Atanasiu a fost ministru al apararii in guvernarea Tariceanu, insa in urma unui conflict cu presedintele Traian Basescu a fost nevoit sa-si dea demisia.

Andrei Gerea va sustine o declaratie de presa la Ministerul Economiei

Andrei Gerea va face o declaratie de presa incepand cu ora 17. 00 in conditiile in care PNL a propus inlocuirea sa din functia de ministru al economiei. Cu aceasta ocazie ar putea sa explice motivele schimbarii sale de la Ministerul Economiei. Reamintim ca PNL Senatorul liberal de Alba Teodor Atanasiu a fost propus de PNL sa-l inlocuiasca pe Andrei Gerea la Ministerul Economiei. Andrei Gerea s-a aflat la conducerea Ministerului Economiei doar patru luni. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT principalele declaratii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2938 seconds )