Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE. Andrei Gerea refuza sa-si dea demisia. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Andrei Gerea refuza sa-si dea demisia. ...

Andrei Gerea refuza sa-si dea demisia, sustin surse din PNL. Liberalii se gandesc sa-i retraga sprijinul politic daca si dupa votul in BPN, acesta va refuza in continuare sa plece din postul de la Economie. Gerea a spus ca asteapta votul colegilor sai de partid, iar daca acestia considera ca nu si-a facut treaba ca ministru, sa decida inlocuirea sa, au relatat sursele citate. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, ca nu a demisionat din functia de ministru si . continuă pe România Liberă

UPDATE. Andrei Gerea a demisionat din functia de ministru al Economiei. ...

Andrei Gerea a demisionat din functia de ministru al Economiei. Anterior deciziei, el a purtat discutii cu Antonescu. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului, lideri liberali vorbind deja despre demisia acestuia, au declarat surse liberale. Gerea s-a aflat vineri dimineata la discutiile liderului PNL, Crin Antonescu, cu o serie de liberali. Nici la sosire si nici la plecare Andrei Gerea nu a facut declaratii. Conform unor .

PNL il propune pe Atanasiu la Economiei. Surse: Andrei Gerea refuza sa demisioneze

Update 12. 42 - PNL in propune la Teodor Atanasiu la Ministerul Economiei, insa actualul ministru Andrei Gerea spune ca nu vrea sa plece. Gerea sustine ca a avut un mandat prea scurt si nici nu prea a avut timp sa.

Surse: Andrei Gerea refuza sa demisioneze de la ministerul Economiei si asteapta votul partidului

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a spus, in sedinta BPN al PNL, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functia de ministru, sustin surse din conducerea PNL. Gerea a spus ca asteapta votul colegilor sai de.

UPDATE. Andrei Gerea s-a pus la dispozitia liderilor PNL. ...

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, ca nu a demisionat din functia de ministru si ca discutia despre mandatul sau se va purta in sedinta BPN al PNL. Nu am demisionat din functia de ministru, a declarat Gerea, potrivit Mediafax. El a mentionat, insa, ca discutia despre mandatul sau se va purta in sedinta BPN al PNL, care urmeaza sa inceapa la Parlament. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului, .

UPDATE Andrei Gerea paraseste, dupa doar patru luni, ministerul Economiei, care va fi preluat de Teodor Atanasiu

PNL a votat pentru schimbarea din functie a ministrului Economiei, Andrei Gerea, care a declarat vineri ca isi va continua activitatea ca deputat, urmand ca portofoliul sau sa fie preluat de Teodor Atanasiu. Gerea a explicat plecarea sa de la ministerul Economiei prin dorinta de a merge inchegat si la o alta viteza, intr-o noua echipa guvernamentala a PNL. Andrei Gerea a fost ministru doar patru luni.

Surse: Andrei Gerea si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei. Eugen Nicolaescu: Este optiunea lui

Andrei Gerea si-a inaintat demisia din functia de ministru al Economiei, intr-o discutie cu presedintele partidului, Crin Antonescu, au declarat surse liberale pentru HotNews. ro. Eugen Nicolaescu a confirmat indirect informatia, declarind ca e optiunea lui si recunoscind ca stie numele inlocuitorului acestuia, dar nu vrea sa-l faca public. Surse liberale au spus ca inlocuitorul lui Gerea va fi Teodor Atanasiu PNL Alba, fost ministru al Apararii). Gerea a fost ministru doar patru luni. Vom reveni .

Andrei Gerea, despre schimbarea sa din functia de ministru al economiei: Nu mi s-a reprosat nimic, pur si simplu schimbarea vine din dorinta ca pe langa noii ministrii sa fie dat un suflu nou. S-a dorit o echipa noua, compatibila intre personalitatile ca

Andrei Gerea sustine ca motivul schimbarii sale din functia de ministru al economiei nu tine de activitatea sa profesionala, fiind o decizie pur politica. Nu mi s-a reprosat nimic, pur si simplu schimbarea vine din dorinta ca pe langa noii ministrii sa fie dat un suflu nou. S-a dorit o echipa noua, compatibila intre personalitatile care o compun, a spus Andrei Gerea in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a precizat ca isi va depune demisia pe masa premierului luni, la prima ora. Reamintim ca PNL a propus vineri ca senatorul liberal Teodor Atanasiu sa-l inlocuiasca pe Andrei Gerea la Ministerul Economiei. Andrei Gerea s-a aflat la conducerea Ministerului Economiei doar patru luni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii.

Ministrul Economiei, pentru Antena 3: NU am demisionat. Andrei Gerea s-a pus la dispozitia conducerii PNL

Update 11. 15 - Andrei Gerea a declarat, vineri, pentru Antena 3, ca nu a demisionat de la sefia Ministerului Economiei. Update 11. 13 - Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la.

UPDATE. Liberalii au votat retragerea sprijinul politic pentru Andrei Gerea. ...

PNL i-a retras, prin vot, sprijinul politic lui Andrei Gerea, ministru al Economiei, care anuntase in sedinta ca nu doreste sa demisioneze. Ministrul a declarat ca accepta votul partidului si va continua ca parlamentar alaturi de PNL. Gerea a declarat, la iesirea de la sedinta BPN al PNL, ca nu a primit reprosuri pentru activitatea sa, iar inlocuirea sa s-a produs din dorinta de a merge mai departe inchegat si la o alta viteza, intr-o noua echipa guvernamentala a PNL. Nu imi .

Gerea refuza sa demisioneze de la Economie si asteapta votul partidului

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a spus, in sedinta BPN al PNL, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functia de ministru, dar ca asteapta votul colegilor de partid, au relatat surse din conducerea liberalilor, potrivit Mediafax .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )