Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei, pentru Antena 3: NU am demisionat. Andrei Gerea s-a pus la dispozitia conducerii PNL

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei, pentru Antena 3: NU am demisionat. Andrei Gerea s-a pus la dispozitia conducerii PNL

Update 11. 15 - Andrei Gerea a declarat, vineri, pentru Antena 3, ca nu a demisionat de la sefia Ministerului Economiei. Update 11. 13 - Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la. continuă pe Antena3

PNL il propune pe Atanasiu la Economiei. Liberalii au votat pentru demiterea lui Andrei Gerea

Update 13. 23 - PNL a votat pentru demiterea lui Gerea. in sedinta, s-a votat cu 45 de voturi pentru, 20 impotriva si sapte abtineri, asadar Andrei Gerea nu mai este ministrul Economiei, desi a tinut cu di.

Conducerea PNL a votat pentru retragerea lui Andrei Gerea de la ministerul Economiei

BPN al PNL i-a retras, prin vot, sprijinul politic lui Andrei Gerea, ministru al Economiei. Acesta anuntase in sedinta ca nu doreste sa demisioneze, insa asteapta votul colegilor din partid, potrivit.

Surse: Teodor Atanasiu ar putea fi propus ministru al Economiei in locul lui Andrei Gerea

Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, ar putea fi propus de liberali pentru postul de ministru al Economiei in locul lui Andrei Gerea, au declarat surse din PNL Alba pentru Mediafax. Acestea afirma ca in.

UPDATE. Andrei Gerea s-a pus la dispozitia liderilor PNL. ...

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, ca nu a demisionat din functia de ministru si ca discutia despre mandatul sau se va purta in sedinta BPN al PNL. Nu am demisionat din functia de ministru, a declarat Gerea, potrivit Mediafax. El a mentionat, insa, ca discutia despre mandatul sau se va purta in sedinta BPN al PNL, care urmeaza sa inceapa la Parlament. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului, .

UPDATE. Andrei Gerea refuza sa-si dea demisia. ...

Andrei Gerea refuza sa-si dea demisia, sustin surse din PNL. Liberalii se gandesc sa-i retraga sprijinul politic daca si dupa votul in BPN, acesta va refuza in continuare sa plece din postul de la Economie. Gerea a spus ca asteapta votul colegilor sai de partid, iar daca acestia considera ca nu si-a facut treaba ca ministru, sa decida inlocuirea sa, au relatat sursele citate. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, ca nu a demisionat din functia de ministru si .

PNL il propune pe Atanasiu la Economiei. Surse: Andrei Gerea refuza sa demisioneze

Update 12. 42 - PNL in propune la Teodor Atanasiu la Ministerul Economiei, insa actualul ministru Andrei Gerea spune ca nu vrea sa plece. Gerea sustine ca a avut un mandat prea scurt si nici nu prea a avut timp sa.

UPDATE. Andrei Gerea a demisionat din functia de ministru al Economiei. ...

Andrei Gerea a demisionat din functia de ministru al Economiei. Anterior deciziei, el a purtat discutii cu Antonescu. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului, lideri liberali vorbind deja despre demisia acestuia, au declarat surse liberale. Gerea s-a aflat vineri dimineata la discutiile liderului PNL, Crin Antonescu, cu o serie de liberali. Nici la sosire si nici la plecare Andrei Gerea nu a facut declaratii. Conform unor .

Surse: Ministrul Economiei a demisionat. Teodor Atanasiu in locul lui Andrei Gerea

Update 10. 39 - Ministrul Economiei, Andrei Dominic Gerea, a demisionat, potrivit unor surse. Ministerulurmeaza sa fie condus de Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii si sef al AVAS. Andrei Gerea se.

UPDATE Demisia ministrului Economiei, pusa sub semnul intrebarii. Gerea refuza sa plece din Guvern

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a demisionat astazi din Guvern, sustin surse liberale. in locul sau, PNL ar putea sa il propuna pe Teodor Atanasiu. Discutia privitoare la mandatul lui Gerea se poarta la aceasta ora in sedinta conducerii PNL, iar o decizie definitiva urmeaza sa fie anuntata la finalul intrunirii.

Sirul demisiilor din Guvern continua: Andrei Gerea a plecat de la Economie. Se pregateste Atanasiu

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a demisionat astazi din Guvern. in locul sau, liberalii ar putea sa il propuna pe Teodor Atanasiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )