Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE. Andrei Gerea s-a pus la dispozitia liderilor PNL. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Andrei Gerea s-a pus la dispozitia liderilor PNL. ...

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, ca nu a demisionat din functia de ministru si ca discutia despre mandatul sau se va purta in sedinta BPN al PNL. Nu am demisionat din functia de ministru, a declarat Gerea, potrivit Mediafax. El a mentionat, insa, ca discutia despre mandatul sau se va purta in sedinta BPN al PNL, care urmeaza sa inceapa la Parlament. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului, . continuă pe România Liberă

Ministrul Economiei, pentru Antena 3: NU am demisionat. Andrei Gerea s-a pus la dispozitia conducerii PNL

Update 11. 15 - Andrei Gerea a declarat, vineri, pentru Antena 3, ca nu a demisionat de la sefia Ministerului Economiei. Update 11. 13 - Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la.

UPDATE. Andrei Gerea a demisionat din functia de ministru al Economiei. ...

Andrei Gerea a demisionat din functia de ministru al Economiei. Anterior deciziei, el a purtat discutii cu Antonescu. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului, lideri liberali vorbind deja despre demisia acestuia, au declarat surse liberale. Gerea s-a aflat vineri dimineata la discutiile liderului PNL, Crin Antonescu, cu o serie de liberali. Nici la sosire si nici la plecare Andrei Gerea nu a facut declaratii. Conform unor .

UPDATE. Andrei Gerea refuza sa-si dea demisia. ...

Andrei Gerea refuza sa-si dea demisia, sustin surse din PNL. Liberalii se gandesc sa-i retraga sprijinul politic daca si dupa votul in BPN, acesta va refuza in continuare sa plece din postul de la Economie. Gerea a spus ca asteapta votul colegilor sai de partid, iar daca acestia considera ca nu si-a facut treaba ca ministru, sa decida inlocuirea sa, au relatat sursele citate. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, ca nu a demisionat din functia de ministru si .

UPDATE Andrei Gerea paraseste, dupa doar patru luni, ministerul Economiei, care va fi preluat de Teodor Atanasiu

PNL a votat pentru schimbarea din functie a ministrului Economiei, Andrei Gerea, care a declarat vineri ca isi va continua activitatea ca deputat, urmand ca portofoliul sau sa fie preluat de Teodor Atanasiu. Gerea a explicat plecarea sa de la ministerul Economiei prin dorinta de a merge inchegat si la o alta viteza, intr-o noua echipa guvernamentala a PNL. Andrei Gerea a fost ministru doar patru luni.

O noua demisie in guvern: cine ii va lua locul lui Andrei Gerea la Ministerul Economiei?

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului, iar liderii liberali vorbesc deja despre demisia acestuia, au declarat surse liberale, potrivit Mediafax .

UPDATE. Liberalii au votat retragerea sprijinul politic pentru Andrei Gerea. ...

PNL i-a retras, prin vot, sprijinul politic lui Andrei Gerea, ministru al Economiei, care anuntase in sedinta ca nu doreste sa demisioneze. Ministrul a declarat ca accepta votul partidului si va continua ca parlamentar alaturi de PNL. Gerea a declarat, la iesirea de la sedinta BPN al PNL, ca nu a primit reprosuri pentru activitatea sa, iar inlocuirea sa s-a produs din dorinta de a merge mai departe inchegat si la o alta viteza, intr-o noua echipa guvernamentala a PNL. Nu imi .

Surse: Ministrul Economiei a demisionat. Teodor Atanasiu in locul lui Andrei Gerea

Update 10. 39 - Ministrul Economiei, Andrei Dominic Gerea, a demisionat, potrivit unor surse. Ministerulurmeaza sa fie condus de Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii si sef al AVAS. Andrei Gerea se.

PNL il propune pe Atanasiu la Economiei. Liberalii au votat pentru demiterea lui Andrei Gerea

Update 13. 23 - PNL a votat pentru demiterea lui Gerea. in sedinta, s-a votat cu 45 de voturi pentru, 20 impotriva si sapte abtineri, asadar Andrei Gerea nu mai este ministrul Economiei, desi a tinut cu di.

PNL il propune pe Atanasiu la Economiei. Surse: Andrei Gerea refuza sa demisioneze

Update 12. 42 - PNL in propune la Teodor Atanasiu la Ministerul Economiei, insa actualul ministru Andrei Gerea spune ca nu vrea sa plece. Gerea sustine ca a avut un mandat prea scurt si nici nu prea a avut timp sa.

Ministrul Economiei, demis. PNL ii retrage sprijinul politic lui Andrei Gerea

Update 13. 45 - Conducerea PNL a validat, vineri, nominalizarea lui Teodor Atanasiu la Ministerul de InterneUpdate 13. 35 - Andrei Gerea a declarat, vineri, ca nu a existat neaparat un motiv pentru schimbarea lui din.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )