Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei, demis. PNL ii retrage sprijinul politic lui Andrei Gerea

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei, demis. PNL ii retrage sprijinul politic lui Andrei Gerea

Update 13. 45 - Conducerea PNL a validat, vineri, nominalizarea lui Teodor Atanasiu la Ministerul de InterneUpdate 13. 35 - Andrei Gerea a declarat, vineri, ca nu a existat neaparat un motiv pentru schimbarea lui din. continuă pe Antena3

UPDATE. Liberalii au votat retragerea sprijinul politic pentru Andrei Gerea. ...

PNL i-a retras, prin vot, sprijinul politic lui Andrei Gerea, ministru al Economiei, care anuntase in sedinta ca nu doreste sa demisioneze. Ministrul a declarat ca accepta votul partidului si va continua ca parlamentar alaturi de PNL. Gerea a declarat, la iesirea de la sedinta BPN al PNL, ca nu a primit reprosuri pentru activitatea sa, iar inlocuirea sa s-a produs din dorinta de a merge mai departe inchegat si la o alta viteza, intr-o noua echipa guvernamentala a PNL. Nu imi .

Ministrul Economiei, pentru Antena 3: NU am demisionat. Andrei Gerea s-a pus la dispozitia conducerii PNL

Update 11. 15 - Andrei Gerea a declarat, vineri, pentru Antena 3, ca nu a demisionat de la sefia Ministerului Economiei. Update 11. 13 - Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la.

Ministrul Economiei: Au fost companii care mi-au spus ca nu sunt dorite la privatizarea Oltchim

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, care va demisiona luni din functie, spune ca unele companii i-au transmis ca nu ar fi dorite sa participe la privatizarea Oltchim, dar ca exista mai multe consortii si companii.

Adrian Ursu, despre ministrul Economiei: Gerea e ca apa sfintita, nu face nici bine, nici rau

Adrian Ursu apreciaza ca ministrul Economiei, Andrei Gerea, este la locul de munca precum apa sfintita, adica nu face nici bine, nici rau. La Ministerul Economiei, pare apa sfintita domnul Gerea, adica.

Surse: Ministrul Economiei a demisionat. Teodor Atanasiu in locul lui Andrei Gerea

Update 10. 39 - Ministrul Economiei, Andrei Dominic Gerea, a demisionat, potrivit unor surse. Ministerulurmeaza sa fie condus de Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii si sef al AVAS. Andrei Gerea se.

Ministrul Economiei: Vom avea macar trei oferte angajante pentru combinatul Oltchim

Ministrul Economiei declara ca nu are motive sa fie pesimist in ceea ce priveste vanzarea Oltchim. Andrei Gerea se asteapta ca cel putin trei investitori sa depuna o oferta angajanta pentru achizitionarea combinatului din Ramnicu Valcea.

VIDEO Ministrul Economiei: Vom avea macar trei oferte angajante pentru combinatul Oltchim

Ministrul Economiei declara ca nu are motive sa fie pesimist in ceea ce priveste vanzarea Oltchim. Andrei Gerea se asteapta ca cel putin trei investitori sa depuna o oferta angajanta pentru achizitionarea combinatului din Ramnicu Valcea.

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, s-a intalnit cu fostii angajati de la Arpechim, carora le-a spus ca va incerca sa le rezolve problemele

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a fost, astazi, in vizita la Pitesti. A incercat sa multumeasca pe toata lumea. A mers la Uzina Dacia, la Arpechim si a strans mana cu fostii angajati de la Combinat, carora le-a dat o speranta, aceea de a nu mai sta cu teama ca vor fi executati silit din cauza banilor pe care ii au de dat inapoi.

Ministrul Economiei, vizita la Oltchim si Automobile Dacia

Ministrul Economiei va fi prezent maine pe platforma chimica din Ramnicu Valcea. inainte de a vizita combinatul Oltchim, Andrei Gerea se va deplasa la Mioveni, la Automobile Dacia.

PNL il propune pe Atanasiu la Economie. Liberalii ii retrag sprijinul politic lui Andrei Gerea

Update 13. 45 - Conducerea PNL a validat, vineri, nominalizarea lui Teodor Atanasiu la Ministerul de InterneUpdate 13. 35 - Andrei Gerea a declarat, vineri, ca nu a existat neaparat un motiv pentru schimbarea lui din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )