Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conducerea PNL a votat pentru retragerea lui Andrei Gerea de la ministerul Economiei

B1 B1,
Conducerea PNL a votat pentru retragerea lui Andrei Gerea de la ministerul Economiei

BPN al PNL i-a retras, prin vot, sprijinul politic lui Andrei Gerea, ministru al Economiei. Acesta anuntase in sedinta ca nu doreste sa demisioneze, insa asteapta votul colegilor din partid, potrivit. continuă pe B1

PNL il propune pe Atanasiu la Economiei. Liberalii au votat pentru demiterea lui Andrei Gerea

Update 13. 23 - PNL a votat pentru demiterea lui Gerea. in sedinta, s-a votat cu 45 de voturi pentru, 20 impotriva si sapte abtineri, asadar Andrei Gerea nu mai este ministrul Economiei, desi a tinut cu di.

UPDATE Andrei Gerea paraseste, dupa doar patru luni, ministerul Economiei, care va fi preluat de Teodor Atanasiu

PNL a votat pentru schimbarea din functie a ministrului Economiei, Andrei Gerea, care a declarat vineri ca isi va continua activitatea ca deputat, urmand ca portofoliul sau sa fie preluat de Teodor Atanasiu. Gerea a explicat plecarea sa de la ministerul Economiei prin dorinta de a merge inchegat si la o alta viteza, intr-o noua echipa guvernamentala a PNL. Andrei Gerea a fost ministru doar patru luni.

Andrei Gerea va sustine o declaratie de presa la Ministerul Economiei

Andrei Gerea va face o declaratie de presa incepand cu ora 17. 00 in conditiile in care PNL a propus inlocuirea sa din functia de ministru al economiei. Cu aceasta ocazie ar putea sa explice motivele schimbarii sale de la Ministerul Economiei. Reamintim ca PNL Senatorul liberal de Alba Teodor Atanasiu a fost propus de PNL sa-l inlocuiasca pe Andrei Gerea la Ministerul Economiei. Andrei Gerea s-a aflat la conducerea Ministerului Economiei doar patru luni. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT principalele declaratii.

Ministrul Economiei, demis. PNL ii retrage sprijinul politic lui Andrei Gerea

Update 13. 45 - Conducerea PNL a validat, vineri, nominalizarea lui Teodor Atanasiu la Ministerul de InterneUpdate 13. 35 - Andrei Gerea a declarat, vineri, ca nu a existat neaparat un motiv pentru schimbarea lui din.

Andrei Gerea, fostul Ministrul al Economiei, si-a prezentat activitatea dupa ce a fost demis

In urma tragediei din Apuseni mai multi ministri si-au pierdut functiile, printre acestia si Andrei Gerea fostul Ministeru al Economiei, in locul acestuia fiind propus Teodor Atanasiu. PNL a votat pentru.

Ministrul Economiei, pentru Antena 3: NU am demisionat. Andrei Gerea s-a pus la dispozitia conducerii PNL

Update 11. 15 - Andrei Gerea a declarat, vineri, pentru Antena 3, ca nu a demisionat de la sefia Ministerului Economiei. Update 11. 13 - Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la.

PNL il propune pe Atanasiu la Economiei. Surse: Andrei Gerea refuza sa demisioneze

Update 12. 42 - PNL in propune la Teodor Atanasiu la Ministerul Economiei, insa actualul ministru Andrei Gerea spune ca nu vrea sa plece. Gerea sustine ca a avut un mandat prea scurt si nici nu prea a avut timp sa.

UPDATE. Liberalii au votat retragerea sprijinul politic pentru Andrei Gerea. ...

PNL i-a retras, prin vot, sprijinul politic lui Andrei Gerea, ministru al Economiei, care anuntase in sedinta ca nu doreste sa demisioneze. Ministrul a declarat ca accepta votul partidului si va continua ca parlamentar alaturi de PNL. Gerea a declarat, la iesirea de la sedinta BPN al PNL, ca nu a primit reprosuri pentru activitatea sa, iar inlocuirea sa s-a produs din dorinta de a merge mai departe inchegat si la o alta viteza, intr-o noua echipa guvernamentala a PNL. Nu imi .

Andrei Gerea, despre schimbarea sa din functia de ministru al economiei: Nu mi s-a reprosat nimic, pur si simplu schimbarea vine din dorinta ca pe langa noii ministrii sa fie dat un suflu nou. S-a dorit o echipa noua, compatibila intre personalitatile ca

Andrei Gerea sustine ca motivul schimbarii sale din functia de ministru al economiei nu tine de activitatea sa profesionala, fiind o decizie pur politica. Nu mi s-a reprosat nimic, pur si simplu schimbarea vine din dorinta ca pe langa noii ministrii sa fie dat un suflu nou. S-a dorit o echipa noua, compatibila intre personalitatile care o compun, a spus Andrei Gerea in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a precizat ca isi va depune demisia pe masa premierului luni, la prima ora. Reamintim ca PNL a propus vineri ca senatorul liberal Teodor Atanasiu sa-l inlocuiasca pe Andrei Gerea la Ministerul Economiei. Andrei Gerea s-a aflat la conducerea Ministerului Economiei doar patru luni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii.

PNL il propune pe Atanasiu la Economie. Liberalii ii retrag sprijinul politic lui Andrei Gerea

Update 13. 45 - Conducerea PNL a validat, vineri, nominalizarea lui Teodor Atanasiu la Ministerul de InterneUpdate 13. 35 - Andrei Gerea a declarat, vineri, ca nu a existat neaparat un motiv pentru schimbarea lui din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )