Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Andrei Gerea si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei. Eugen Nicolaescu: Este optiunea lui

Hotnews Hotnews,
 Surse: Andrei Gerea si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei. Eugen Nicolaescu: Este optiunea lui

Andrei Gerea si-a inaintat demisia din functia de ministru al Economiei, intr-o discutie cu presedintele partidului, Crin Antonescu, au declarat surse liberale pentru HotNews. ro. Eugen Nicolaescu a confirmat indirect informatia, declarind ca e optiunea lui si recunoscind ca stie numele inlocuitorului acestuia, dar nu vrea sa-l faca public. Surse liberale au spus ca inlocuitorul lui Gerea va fi Teodor Atanasiu PNL Alba, fost ministru al Apararii). Gerea a fost ministru doar patru luni. Vom reveni . continuă pe Hotnews

Surse: Andrei Gerea refuza sa demisioneze de la ministerul Economiei si asteapta votul partidului

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a spus, in sedinta BPN al PNL, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functia de ministru, sustin surse din conducerea PNL. Gerea a spus ca asteapta votul colegilor sai de.

PNL il propune pe Atanasiu la Economiei. Surse: Andrei Gerea refuza sa demisioneze

Update 12. 42 - PNL in propune la Teodor Atanasiu la Ministerul Economiei, insa actualul ministru Andrei Gerea spune ca nu vrea sa plece. Gerea sustine ca a avut un mandat prea scurt si nici nu prea a avut timp sa.

Surse: Andrei Gerea a demisionat de la Ministerul Economiei. Teodor Atanasiu ar putea fi numit in locul sau

Andrei Gerea a demisionat de la conducerea MinisteruluiEconomiei, dupa o discutie cu liderulPNLCrin Antonescu, sustin surse citate de B1 Tv. Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, ar putea fi propus de.

UPDATE Andrei Gerea paraseste, dupa doar patru luni, ministerul Economiei, care va fi preluat de Teodor Atanasiu

PNL a votat pentru schimbarea din functie a ministrului Economiei, Andrei Gerea, care a declarat vineri ca isi va continua activitatea ca deputat, urmand ca portofoliul sau sa fie preluat de Teodor Atanasiu. Gerea a explicat plecarea sa de la ministerul Economiei prin dorinta de a merge inchegat si la o alta viteza, intr-o noua echipa guvernamentala a PNL. Andrei Gerea a fost ministru doar patru luni.

Reactia ministrului Andrei Gerea dupa decizia de schimbare din functie

Andrei Gerea spune ca schimbarea sa din functia de ministru al Economiei este clar pur politica, dar ca nu are nimic sa-i reproseze presedintelui PNL, Crin Antonescu, ba chiar ii multumeste ca i-a oferit ocazia sa ajunga in acest minier.

Surse: Deputatul PDL Cezar Preda isi da demisia din toate functiile de partid

Deputatul Cezar Preda isi va da miercuri demisia atat din functia de vicepresedinte al PDL, cat si din cea de presedinte al organizatiei judetene a PDL Buzau, informeaza Agerpres citand surse din cadrul partidului. Parlamentarul democrat-liberal a confirmat partial aceste informatii.

UPDATE. Andrei Gerea refuza sa-si dea demisia. ...

Andrei Gerea refuza sa-si dea demisia, sustin surse din PNL. Liberalii se gandesc sa-i retraga sprijinul politic daca si dupa votul in BPN, acesta va refuza in continuare sa plece din postul de la Economie. Gerea a spus ca asteapta votul colegilor sai de partid, iar daca acestia considera ca nu si-a facut treaba ca ministru, sa decida inlocuirea sa, au relatat sursele citate. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, ca nu a demisionat din functia de ministru si .

UPDATE. Andrei Gerea a demisionat din functia de ministru al Economiei. ...

Andrei Gerea a demisionat din functia de ministru al Economiei. Anterior deciziei, el a purtat discutii cu Antonescu. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului, lideri liberali vorbind deja despre demisia acestuia, au declarat surse liberale. Gerea s-a aflat vineri dimineata la discutiile liderului PNL, Crin Antonescu, cu o serie de liberali. Nici la sosire si nici la plecare Andrei Gerea nu a facut declaratii. Conform unor .

Andrei Gerea, despre schimbarea sa din functia de ministru al economiei: Nu mi s-a reprosat nimic, pur si simplu schimbarea vine din dorinta ca pe langa noii ministrii sa fie dat un suflu nou. S-a dorit o echipa noua, compatibila intre personalitatile ca

Andrei Gerea sustine ca motivul schimbarii sale din functia de ministru al economiei nu tine de activitatea sa profesionala, fiind o decizie pur politica. Nu mi s-a reprosat nimic, pur si simplu schimbarea vine din dorinta ca pe langa noii ministrii sa fie dat un suflu nou. S-a dorit o echipa noua, compatibila intre personalitatile care o compun, a spus Andrei Gerea in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a precizat ca isi va depune demisia pe masa premierului luni, la prima ora. Reamintim ca PNL a propus vineri ca senatorul liberal Teodor Atanasiu sa-l inlocuiasca pe Andrei Gerea la Ministerul Economiei. Andrei Gerea s-a aflat la conducerea Ministerului Economiei doar patru luni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii.

Surse: Ministrul Economiei a demisionat. Teodor Atanasiu in locul lui Andrei Gerea

Update 10. 39 - Ministrul Economiei, Andrei Dominic Gerea, a demisionat, potrivit unor surse. Ministerulurmeaza sa fie condus de Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii si sef al AVAS. Andrei Gerea se.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )