Libnet.ro
UNICEF

18:30

Antonescu: Basescu sa-i dea sfaturi premierului pentru ca au un pact de coabitare

Adevărul Adevărul,
Antonescu: Basescu sa-i dea sfaturi premierului pentru ca au un pact de coabitare

Crin Antonescu, candidatul oficial la Presedintie din partea USL, a declarat marti ca presedintele Traian Basescu poate sa-i dea sfaturi premierului Victor Ponta pentru ca se afla intr-un acord de colaborare institutionala. continuă pe Adevărul

Antonescu: Basescu are dreptate: PSD nu are sanse la Cotroceni, fara PNL. ...

Crin Antonescu a spus, marti ca presedintele are dreptate si ca PSD singur nu are sanse la Presedintie. In politica nu trebuie sa spuni niciodata niciodata a mai spus Crin Antonescu, potrivit B1TV. Traian Basescu a spus ca PSD -ul singur nu poate da un presedinte. Daca se rup si Crin Antonescu va intra in turul al doilea, toate partidele de reapta se vor coaliza in jurul lui Antonescu. Dreapta poate avea presedinte, PSD nu poate da presedinte. Basescu a spus ca daca Antonescu va intra in .

(P) Sfaturi utile pentru toamna

Cei mai pesimisti dintre meteorologi anunta o iarna rece, care isi va intra in drepturi ceva mai devreme decat in alti ani, si ne sfatuiesc sa ne pregatim din timp pentru zilele friguroase si mohorate. Noi preferam sa.

Basescu transmite condoleante presedintelui Republicii Filipine pentru victimele taifunului.

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante presedintelui Republicii Filipine, Benigno Aquino III, pentru victimele taifunului catastrofal care a lovit zilele trecute aceasta tara. Am aflat cu profunda tristete despre taifunul catastrofal care a lovit zilele trecute tara dumneavoastra, producand numeroase pierderi de vieti omenesti, dislocari de persoane si importante pagube materiale. In aceste momente grele pentru Filipine, in numele meu si al poporului roman, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )