Libnet.ro
UNICEF

12:00

Antonescu, despre depagubirile in cazul Rosia Montana: Parlamentul nu va vota niciodata sub asemenea amenintari

B1 B1,
Antonescu, despre depagubirile in cazul Rosia Montana: Parlamentul nu va vota niciodata sub asemenea amenintari

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca Parlamentul nu va vota niciodata o lege precum cea privind Rosia Montana sub amenintari legate de eventualele despagubiri, precizand ca a facut un. continuă pe B1

Un senator PNL cere implicarea SRI in cazul Rosia Montana: sa verifice daca s-a dat spaga

Un senator PNL cere implicarea SRI in cazul Rosia Montana. Sebastian Grapa solicita Serviciului Roman de Informatii sa verifice daca s-a dat spaga in acest caz. Peste 1. 000 de oameni au iesit din nou.

Miza finala in cazul Rosia Montana - despagubiri de cateva miliarde de dolari?

Firma canadiana ia in calcul varianta intentarii impotriva statului roman a unui proces pentru despagubiri * Actiunile Gabriel Resources, prabusire fara precedent Uniunea Social Liberala este in pericol sa se destrame din cauza divergentelor dintre Victor Ponta si Crin Antonescu cu privire la exploatarea aurifera de la Rosia Montana. Dupa ce Guvernul a dat unda verde proiectului, trimitandu-l in Parlament si avand maxima certitudine ca va trece prin Legislativ fara probleme, iata ca premierul Victor Ponta primeste o lovitura puternica tocmai de unde se astepta cel mai putin - partenerul sau Crin Antonescu.

Ministru Mediului va vota in cazul Rosia Montana doar dupa ce se va consulta cu alegatorii

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a fost la Oradea, unde a declarat ca avea datoria si responsabilitatea sa propuna Guvernului un nou acord pentru Rosia Montana, care este mai bun decat cel precedent din punct de vedere economic si al protectiei mediului.

Miza finala in cazul Rosia Montana - despagubiri de cateva miliarde de dolari?

Update 13:34 Comisia juridica din Senat a adoptat, astazi, in unanimitate, un aviz negativ la proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana. --- * Firma canadiana ia in calcul varianta intentarii impotriva statului roman a unui proces pentru despagubiri * Actiunile Gabriel Resources, prabusire fara precedent Uniunea Social Liberala este in pericol sa se destrame din cauza divergentelor dintre Victor Ponta si Crin Antonescu cu privire la exploatarea aurifera de la Rosia Montana.

Ponta, despre incheierea proiectului Rosia Montana: Probabil ca o sa platim toti si e corect sa spunem acest lucru

Proiectul Rosia Montana se transforma intr-un scandal politic de amploare. Cu putin timp inaintea sedintei in care urma sa se infiinteze o comisie speciala pentru analizarea proiectului, Crin Antonescu a.

Radu Tudor: Exista deja o licenta de exploatare la Rosia Montana. Parlamentul trebuia sa isi dea un ok politic pe afacere in sine

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, ca, in acordul incheiat intre Guvern si Rosia Montana Gold Corporation, apare stipulat, pe prima pagina, ca aceasta.

Un senator PNL cere implicarea SRI si SIE in cazul Rosia Montana

Senatorul PNL Sebastian Grapa solicita Serviciului Roman de Informatii SRI) si Serviciului de Informatii Externe SIE) sa verifice cine ar fi luat mita de la Rosia Montana Gold Corporation RMGC) si Chevron, dupa acuzele aparute intre premier si presedinte, transmite Antena3. ro.

Badea, despre protestele privind Rosia Montana: Putem vorbi de o reactie viguroasa a cetatenilor Romaniei

Mircea Badea a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii in gura presei, reactia viguroasa a cetatenilor Romaniei in legatura cu proiectul minier de la Rosia Montana. Sunt cumva extenuat din.

Ce scriu jurnalistii francezi despre protestele privind Rosia Montana.

Mii de romani protesteaza de o saptamana impotriva unui proiect privind o mina de aur canadiana, o mobilizare inedita din anii 1990, scrie AFP, conform Hotnews. Agentia franceza apreciaza ca este vorba despre trezirea civica a unei noi generatii. Dupa primavara araba si vara turca, toamna romaneasca proclama un banner al uneia dintre reuniunile care au avut loc la Bucuresti, in piata Universitatii, teatrul revoltei impotriva dictaturii lui Nicolae Ceausescu in 1989. Majoritatea .

Crin Antonescu, despre protestele minerilor de la Rosia Montana: ii inteleg, dar o lege nu se face doar pentru un loc din tara (VIDEO)

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca nu se considera vinovat pentru eventuala respingere in Parlament a proiectului minier de la Rosia Montana, precizand ca ii intelege pe minerii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )