Libnet.ro
UNICEF

17:30

Antonescu, despre eliminarea din noua Constitutie a amendamentului privind dispunerea interceptarilor de catre procurori: S-a eliminat din Constitutie, nu din legislatie. A fost considerat superfluu

Hotnews Hotnews,
 Antonescu, despre eliminarea din noua Constitutie a amendamentului privind dispunerea interceptarilor de catre procurori: S-a eliminat din Constitutie, nu din legislatie. A fost considerat superfluu

Presedintele Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, Crin Antonescu, a declarat marti, raspunzand unei intrebari, ca eliminarea din Constitutia revizuita a textului care oferea procurorului posibilitatea de a dispune pentru 48 de ore, in caz de urgenta, interceptarea comunicatiilor nu reprezinta o eliminarea din legislatia in vigoare. continuă pe Hotnews

Articolul care prevede ca seful statului prezideaza sedintele CSM, eliminat din noua Constitutie

Articolul care prevede ca seful statului prezideaza sedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost eliminat din noua Lege fundamentala, a declarat, astazi, presedintele Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, Crin Antonescu, transmit sursele de presa.

Articolul care prevede ca seful statului prezideaza sedintele CSM, eliminat din noua Constitutie

Update 21:20 Antonescu: Comisia a finalizat proiectul Constitutiei Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, Crin Antonescu, a anuntat, in aceasta seara, finalizarea textului initiativei de modificare a Legii fundamentale, ca urmare a reanalizarii documentului.

Antonescu: Presedintele isi pastreaza toate puterile si in noua Constitutie.

Seful Senatului, Crin Antonescu, a precizat ca in noua Constitutie presedintele are aceleasi prerogative ca si in actuala Constitutie, numai ca sunt clarificate doua prevederi - cea privind formarea Guvernului si cea legata de reprezentarea Romaniei la Consiliul European. Citeste si: Noua Constitutie: Interceptarile pot fi facute doar in cursul procesului Asa cum a rezultat in urma discutiilor cu CSAT, ICCJ, Parchetul General, dinsii au fost invitati, nu exista modificari semnificative in .

Antonescu neaga remanierile din Guvern.

Copresedintele USL, Crin Antonescu, neaga remanierile din Guvern. El a declarat, luni, ca nu s-a discutat nimic despre liste comune PNL-PSD la europarlamentare, el apreciind ca exista dezavantaje ale unei astfel de decizii, pentru ambele formatiuni. Obiceiul unora ditnre dumneavoastra. O afirmatie dintr-un ziar, cum ar fi aceea: Antonescu vrea sa ii dea afara pe Chitoiu si Mariana Campeanu. Dupa care mese rotunde, specialisti, comentatori, analisti . ) Ieri a aparut stirea ca .

Sapphire: Radeon R7 250, prima placa din noua serie, cu racire complet pasiva

Sapphire tocmai a anuntat prima placa grafica din noua serie, Radeon R7 250, cu un sistem de racire complet pasiv. Sapphire R7 250 Ultimate este prima placa grafica ce foloseste unul din cipurile din seria R de la AMD, vine cu un sistem de racire complet pasiv. Pasionatii de sisteme silentioase vor fi deosebit de incantati la auzul acestei vesti, stiind ca acum pot construi sisteme de mici dimensiuni fara sa isi mai faca griji de zgomotul ventilatoarelor de pe [].

Antonescu, despre posibilele remanieri: Se decide la finalul saptamanii. Restul, fantezii de presa

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, ca in cazul eventualelor remanieri se va putea decide la Delegatia Permanenta a PNL de la finalul saptamanii, tinand sa dezminta fanteziile de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )