Libnet.ro
UNICEF

14:00

Antonescu, despre Rosia Montana: Nu vad pe ce se bazeaza o cerere de despagubire

Adevărul Adevărul,
Antonescu, despre Rosia Montana: Nu vad pe ce se bazeaza o cerere de despagubire

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri, la Parlament, ca nu are nicio legatura cu firma canadina Gabriel Resources si ca el nu cunoaste fondul despagurilor invocate de premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins.

Liderul PNL, Crin Antonescu a spus, luni, intr-o conferinta de presa, ca in acest moment este necesar ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Antonescu a mai spus ca este un proiect fragil care nu este sustinut. El spune ca sentimentul public contrar e mai important decat datele tehnice. Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca face aceasta declaratie in nume personal. Este o declaratie in nume strict personal. Avand in vedere calitatea mea de presedinte al Senatului, de presedinte al PNL, .

Radu Tudor, despre Rosia Montana: Cineva trebuia sa-si asume raspunderea pentru acest proiect

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca el considera ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana nu poate fi sustinut si, in opinia sa, acesta ar trebui respins, invocand.

Adrian Ursu, despre Rosia Montana: Presiunea strazii devine tot mai puternica

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca el considera ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana nu poate fi sustinut si, in opinia sa, acesta ar trebui respins, invocand o se.

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Proiectul va pica in Parlament

Proiectul Rosia Montana va pica cel mai probabil in Parlament, da de inteles premierul Victor Ponta. Ponta a anuntat ca va avea o intalnire cu Crin Antonescu, pentru ca proiectul sa ajunga pe ordinea de zi.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Proiectul Rosia Montana trebuie respins, a sustinut presedintele PNL si presedintele senatului Crin Antonescu. El a sustinut astfel zecile de mii de romani care au iesit in strada pentru a protesta pe marginea proiectului Rosia Montana,.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, o conferinta de presa la sediul central al PNL. Acesta a declarat ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Cred ca proiectul exploatarii la Rosia.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins. Este punctul meu de vedere, nu al PNL

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins. Este punctul meu de vedere, nu al PNL / Ponta si Antonescu se intalnesc la ora 14.00

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins .Ponta: Vom respinge proiectul in Parlament, nu mai are rost are sa lungim lucrurile

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern. in replica, premierul i-a convocat pe Crin Antonescu si pe Valeriu Zgonea intr-o sedinta de urgenta, anuntand ca proiectul va fi respins in Parlament.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie RESPINS

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, o conferinta de presa la sediul central al PNL. Acesta a declarat ca proiectul Rosia Montana trebuie respins, apreciind ca sentimentul public contrar e mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )