Libnet.ro
UNICEF

08:15

Antonescu: Nu exista un plan de SUSPENDARE a lui Traian Basescu. ...

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Nu exista un plan de SUSPENDARE a lui Traian Basescu. ...

Crin Antonescu a declarat, vineri, ca, momentan, nu exista niciun plan privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru ca nu ne aflam in fata unei incalcari a Constitutiei. In acest context, Antonescu a subliniat, insa, ca daca seful statului ar refuza un premier de la USL dupa castigarea alegerilor, atunci suspendarea se declanseaza imediat, informeaza Mediafax. Presedintele PNL a spus ca nu exista un plan de suspendare a presedintelui Basescu, nici inainte si nici dupa alegeri. El a . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Nu exista un plan de suspendare, dar daca Basescu refuza numirea lui Ponta ca premier, declansam procedura suspendarii imediat

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Romania TV ca nu exista in acest moment un plan pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, pentru ca acesta nu a incalcat Constitutia de cand a revenit la Cotroceni, dar daca seful statului refuza sa-l numeaza pe Victor Ponta premier dupa alegeri, imediat vom declansa procedura suspendarii.

Ion Iliescu despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: Discutia este inutila

Ion Iliescu a declarat vineri, la Romania TV, ca nu este momentul potrivit pentru o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, deoarece nu au aparut elemente in plus care sa justifice suspendarea, in comparatie cu suspendarea din vara. Totodata, Iliescu a spus ca a avut retineri fata de toate procedurile de suspendare a lui Traian Basescu din functie, relateaza rtv. net.

Dan Voiculescu a DEZVALUIT luni seara noul sau plan de SUSPENDARE a lui Traian Basescu. ...

Fondatorul PC, Dan Voiculescu, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu trebuie sa fie din nou suspendat, de asa maniera incat atunci cand mergem la vot pe 9 decembrie pentru alegerile parlamentare sa avem si referendumul de demitere, relateaza HotNews. Potrivit lui Voiculescu, presedintele trebuie din nou suspendat pentru ca, dupa alegeri, exista pericolul ca Traian Basescu sa nu-l numeasca pe Victor Ponta premier si sa .

Dan Voiculescu a DEZVALUIT luni seara noul sau plan de SUSPENDARE a lui Traian Basescu.

Fondatorul PC, Dan Voiculescu, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu trebuie sa fie din nou suspendat, de asa maniera incat atunci cand mergem la vot pe 9 decembrie pentru alegerile parlamentare sa avem si referendumul de demitere, relateaza HotNews. Potrivit lui Voiculescu, presedintele trebuie din nou suspendat pentru ca, dupa alegeri, exista pericolul ca Traian Basescu sa nu-l numeasca pe Victor Ponta premier si sa .

Crin Antonescu: Nu exista un plan pentru suspendare, dar daca Basescu refuza numirea lui Victor Ponta ca premier, declansam procedura suspendarii imediat

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Romania TV ca nu exista in acest moment un plan pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, pentru ca acesta nu a incalcat Constitutia de cand a revenit la Cotroceni, dar daca seful statului refuza sa-l numeaza pe Victor Ponta premier dupa alegeri, imediat vom declansa procedura suspendarii. Emisiune in desfasurare.

Antonescu: Nu exista un plan al USL de suspendare a lui Basescu, pentru ca nu a incalcat Constitutia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca nu exisa un plan pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, nici inainte si nici dupa alegeri, pentru ca seful statului nu a incalcat.

Iliescu: Nu este momentul potrivit pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu

Ion Iliescu a declarat astazi ca nu este momentul potrivit pentru o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, deoarece nu au aparut elemente in plus care sa justifice suspendarea, in comparatie cu suspendarea din vara, informeaza rtv. net.

Crin Antonescu: Daca Traian Basescu ar refuza un premier de la USL, suspendarea s-ar declansa imediat

Crin Antonescu a declarat, vineri, ca daca Traian Basescu va refuza un premier USL, dupa castigarea alegerilor, se va declansa imediat procedura de suspendare. Acesta a declarat insa ca nu exista un plan de.

Premierul Ponta: USL nu-l va mai suspenda pe Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu crede ca Uniunea Social Liberala va demara un nou proces de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, dar este de parere ca seful statului va numi,.

VIDEO Traian Basescu despre vizita lui Martin Schulz in judetul Gorj: Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti

Prima caracteristica a romanilor este ospitalitatea, asa ca oricine vine la noi este binevenit, daca cel care vine ne prilejuieste si ocazia de a cunoaste mai bine este cu atat mai bine. Eu ii multumesc ca s-a deplasat in teritoriu. Vizita domnului Schulz in Romania este pentru noi o oportunitate. Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti, a declarat Traian Basescu miercuri intr-o conferinta de presa comuna cu Martin Schulz, presedintele Parlamentului European. Presedintee Basescu a raspuns astfel unei intrebari legate de refuzul liderilor PDL de a se intilni cu Martin Schulz, pe care l-au acuzat ca s-a implicat in campania electorala a lui Victor Ponta prin vizita alaturi de acesta in colegiul electoral din Gorj. Intra in articol pentru declaratiile sustinute de Traian Basescu si Martin Schulz.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )