Libnet.ro
UNICEF

15:00

Antonescu: Nu exista un plan al USL de suspendare a lui Basescu, pentru ca nu a incalcat Constitutia

Antena3 Antena3,
Antonescu: Nu exista un plan al USL de suspendare a lui Basescu, pentru ca nu a incalcat Constitutia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca nu exisa un plan pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, nici inainte si nici dupa alegeri, pentru ca seful statului nu a incalcat. continuă pe Antena3

Antonescu: Nu exista un plan de SUSPENDARE a lui Traian Basescu. ...

Crin Antonescu a declarat, vineri, ca, momentan, nu exista niciun plan privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru ca nu ne aflam in fata unei incalcari a Constitutiei. In acest context, Antonescu a subliniat, insa, ca daca seful statului ar refuza un premier de la USL dupa castigarea alegerilor, atunci suspendarea se declanseaza imediat, informeaza Mediafax. Presedintele PNL a spus ca nu exista un plan de suspendare a presedintelui Basescu, nici inainte si nici dupa alegeri. El a .

Antonescu: Nu exista un plan de SUSPENDARE, nu ne aflam in fata unei incalcari a ...

Crin Antonescu a declarat, vineri, ca nu exisa un plan privind suspendarea presedintelui, pentru ca nu ne aflam in fata unei incalcari a Constitutiei, el mentionand insa ca daca seful statului ar refuza un premier de la USL dupa castigarea alegerilor, atunci suspendarea se declanseaza imediat, informeaza Mediafax. Presedintele PNL a spus ca nu exista un plan de suspendare a presedintelui Basescu, nici inainte si nici dupa alegeri. El a tinut sa sublinieze ca nu exista acest plan pentru ca nu ne .

Crin Antonescu: Nu exista un plan de suspendare, dar daca Basescu refuza numirea lui Ponta ca premier, declansam procedura suspendarii imediat

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Romania TV ca nu exista in acest moment un plan pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, pentru ca acesta nu a incalcat Constitutia de cand a revenit la Cotroceni, dar daca seful statului refuza sa-l numeaza pe Victor Ponta premier dupa alegeri, imediat vom declansa procedura suspendarii.

Ponta: Daca romanii voteaza majoritatea absoluta pentru USL, nici Traian Basescu nu poate sa desconsidere

Victor Ponta a declarat ca, daca romanii vor vota cu majoritate absoluta pentru USL la parlamentare, atunci nici Traian Basescu nu va putea desconsidera ceea ce oamenii voteaza, scrie Mediafax. Premierul este de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )