Libnet.ro
UNICEF

10:00

Antonescu si Hrebenciuc, cea mai MICA PREZENTA la voturi finale in Parlament.

România Liberă România Liberă,
Antonescu si Hrebenciuc, cea mai MICA PREZENTA la voturi finale in Parlament.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, si deputatul PSD Viorel Hrebenciuc au inregistrat, in mandatul actual, 2008-2012, cea mai mica prezenta nominala la voturile finale in Senat, respectiv Camera Deputatilor, potrivit unui raport al Institutului pentru Politici Publice dat publicitatii vineri, potrivit Mediafax. Antonescu a inregistrat la Senat o prezenta de doar 6,1 % in cei patru ani de mandat la voturile finale din Camera Superioara, fiind cap de lista. El si-a exercitat votul de 129 de . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu, din nou fruntas la ABSENTE in Parlament. ...

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, si deputatul PSD Viorel Hrebenciuc au inregistrat, in mandatul actual, 2008-2012, cea mai mica prezenta nominala la voturile finale in Senat, respectiv Camera Deputatilor, potrivit unui raport al Institutului pentru Politici Publice dat publicitatii vineri, potrivit Mediafax. Antonescu a inregistrat la Senat o prezenta de doar 6,1 % in cei patru ani de mandat la voturile finale din Camera Superioara, fiind cap de lista. El si-a exercitat votul de 129 de .

Oamenii nimanui. Cea mai persecutata minoritate din lume

Poporul Rohingya este cea mai persecutata minoritate din lume. Sunt oameni fara tara, blamati in Myanmar stat pe care multi membri ai acestei comunitati il considera acasa) si nedoriti in vecinatatea.

Varujan Vosganian: Cea mai importanta realizare a Guvernului Ponta - a indeplinit obiectivul ...

Fostul ministru al Economiei, liberalul Varujan Vosganian, considera ca cea mai importanta realizarea a Guvernului conddus de Victor Ponta este ca a fost indeplinit obiectivul consolidarii fiscale. Cea mai importanta realizare a Guvernului Ponta este aceea ca a indeplinit angajamentul Romaniei privind consolidarea fiscala. La opt luni, bugetul consolidat avea un deficit de 1,1% din PIB si exista toate premisele ca deficitul sa situeze, pe intreg anul, la cca 2 - 2,2 % din PIB pe intreg anul .

Revitalizarea economiei, cea mai mare provocare a Romaniei

Cea mai mare provocare a tarii noastre consta in revitalizarea economiei, a declarat Joost Kuhl-mann, seful departamentului pentru Finlanda, Bulgaria si Romania din cadrul Directoratului General pentru Economie si Finante al Comisiei Europene CE).

Cea mai mare banca din Turcia vrea sa atraga 5 tone de aur de la populatie

Turkiye Is Bankasi, cea mai mare banca din Turcia dupa active, a lansat o campanie prin care spera sa atraga pana la finele anului viitor 5 tone de aur de la populatie, tinute in prezent la saltea, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax.

Negocierea directa, cea mai buna metoda pentru privatizarea Oltchim?

Privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea OLT) printr-o negociere directa cu posibilii investitori reprezinta cea mai buna optiune pentru statul roman, sunt de parere bancherii de investitii. Filtrarea unor oferte nepotrivite reprezinta principalul avantaj.

Gigantica si delicioasa! Iata cea mai mare pizza din lume

O pizzerie din Los Angeles face cea mai mare pizza din lume. Din deliciosul preparat culinar se pot hrani cu usurinta nu mai putin de 50 de persoane. Uriasa pizza este livrata, dupa cum probabil v-ati inchipuit .

Zoltan Brassai, Ford Romania: Nu am vazut proteste prin care oamenii sa ceara infrastructura. E cea mai mare problema a acestei tari

Masinile B-Max pe care Ford le produce la Craiova au inceput deja sa fie exportate, insa oficialii companiei americane reclama infrastructura de transport deficitara, ce reprezinta un impediment pentru dezvoltarea economiei romanesti. Nu am vazut oameni iesind in strada sa ceara infrastructura. Aceasta este cea mai mare problema a acestei tari, a declarat pentru 0-100. ro seful Ford Romania, Zoltan Brassai.

Forbes: Oprah Winfrey este cea mai bogata femeie de la Hollywood, urmata de Britney Spears

Oprah Winfrey este cea mai bogata femeie de la Hollywood, potrivit unui clasament Forbes. in perioada mai 2011 - mai 2012, celebra realizatoare de televiziune a castigat 165 de milioane de dolari. Pe locul doi.

Forbes: Oprah Winfrey este cea mai bogata femeie de la Hollywood, urmata de Britney Spears

Oprah Winfrey este cea mai bogata femeie de la Hollywood, potrivit unui clasament Forbes. in perioada mai 2011 - mai 2012, celebra realizatoare de televiziune a castigat 165 de milioane de dolari. Pe locul doi se.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )