Libnet.ro
UNICEF

09:00

Antonescu i-a recomandat Marianei Campeanu sa se gandeasca la demisie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antonescu i-a recomandat Marianei Campeanu sa se gandeasca la demisie

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat, astazi, ca presedintele partidului, Crin Antonescu, i-a recomandat ministrului Muncii, Mariana Campeanu, sa analizeze posibiltatea demisiei din functie, pe fondul scandalului privind pensionarea sotului domniei sale, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Antonescu i-a recomandat Marianei Campeanu sa se gandeasca la demisie

Update 21:53 Campeanu: in afara de presedinte, nimeni nu mi-a cerut demisia Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat azi la un post TV ca, in afara de presedintele Traian Basescu, nimeni nu i-a cerut demisia si crede ca trebuie sa ia o decizie pentru domnia sa si familie, in conditiile in care nu se simte vinovata, dar risca sa nu isi mai poata face treaba din cauza stresului.

Antonescu i-a recomandat Marianei Campeanu sa analizeze posibilitatea demisiei ca urmare a scandalului privind pensionarea sotului ei

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat, pentru Mediafax ca presedintele PNL Crin Antonescu i-a recomandat ministrului Muncii, Mariana Campeanu, sa analizeze posibiltatea demisiei din functie ca urmare a scandalului privind pensionarea sotului acesteia.

Antonescu ii cere Marianei Campeanu sa ia in calcul demisia

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a recomandat ministrului Muncii, Mariana Campeanu, sa analizeze posibiltatea demisiei din functie ca urmare a scandalului privind pensionarea sotului acesteia. Premierul Victor.

Crin Antonescu ii recomanda ministrului Muncii sa demisioneze din functie dupa scandalul legat de pensionarea sotului ei

Liderul liberal Crin Antonescu i-a recomandat Marianei Campeanu sa demisioneze din functia de ministru al Muncii ca urmare a scandalului privind pensionarea sotului acesteia, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Antonescu, despre pensia lui Iulian Campeanu: in frunte cu doamna ministru o sa luam deciziile decente si corecte

PNL-ul va lua o decizie legata de situatia sotului ministrului Muncii, care a primit pensie de grad I de invaliditate, dupa ce Antonescu va discuta cu Mariana Campeanu, a anuntat miercuri seful liberal. Acesta a.

Antonescu vrea demisia Marianei Campeanu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, vrea demisia ministrului liberal al Muncii, Maraian Campeanu, ca urmare a scandalului privind pensionarea sotului acesteia. Paradoxal, premierul Victor Ponta i-a luat apararea ministrului PNL. A existat o discutie intre doamna Mariana Campeanu si presedintele Crin Antonescu in care presedintele PNL, dincolo de faptul ca intelege situatia personala si are toata compasiunea pentru situatia de sanatate a sotului domniei sale, i-a recomandat doamnei ministru Campeanu .

Agentia Nationala de Integritate verifica un posibil conflict de interese in cazul Marianei Campeanu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a inceput verificarea unui posibil conflict de interese in cazul ministrului Muncii, Mariana Campeanu, in urma unei sesizari pe care a primit-o de la Centrul de Investigatii Media, transmite Mediafax.

Ce spune premierul Ponta despre acuzatiile care ii sunt aduse Marianei Campeanu

Premierul Victor Ponta a afirmat ca o va sustine pe Mariana Campeanu in postul de ministru al Muncii atat timp cat presedintele Traian Basescu nu argumenteaza cu dovezi acuzatiile la adresa acesteia, precizand.

Basescu cere demisia Marianei Campeanu si a Stefaniei Duminica

Presedintele Traian Basescu a cerut, astazi, demisia ministrului Muncii, Mariana Campeanu, daca stie ca sotul domniei sale nu este invalid si nu are niciun handicap care sa il incadreze in gradul intai de invaliditate, precum si revocarea, de catre premier, a Stefaniei Duminica, secretar de stat in Ministerul Educatiei, acuzata de plagiat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )