Libnet.ro
UNICEF

20:00

Antonescu: Nu imi lansez candidatura pentru prezidentiale saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
Antonescu: Nu imi lansez candidatura pentru prezidentiale saptamana viitoare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu-si va lansa candidatura la alegerile prezidentiale saptamana viitoare, la Constanta, el aratand ca la evenimentul. continuă pe Antena3

Antonescu: Nu-mi lansez candidatura la prezidentiale

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca nu-si va lansa candidatura la alegerile prezidentiale saptamana viitoare, la Constanta, el aratand ca la evenimentul respectiv va avea un mesaj privind proiectul sau in calitate de candidat.

Antonescu: Nu-mi lansez candidatura la prezidentiale

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca nu-si va lansa candidatura la alegerile prezidentiale saptamana viitoare, la Constanta, domnia sa indicand ca, la evenimentul respectiv, va avea un mesaj privind proiectul sau in calitate de candidat.

Antonescu vorbeste despre candidatura la prezidentiale. ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu-si va lansa candidatura la alegerile prezidentiale saptamana viitoare, la Constanta, el aratand ca la evenimentul respectiv va avea un mesaj privind proiectul sau in calitate de candidat, transmite Mediafax. Intrebat daca isi va lansa saptamana viitoare candidatura la presedintia Romaniei, Antonescu a negat. Nu. Aici sunt doua acceptiuni. Eu am fost desemnat candidat al USL la presedintia Romaniei in 2014 .

Parlamentarii revin in forta din vacanta. Care este agenda pentru saptamana viitoare

Politicienii se intorc luni din vacanta si isi reincep activitatea. La inceputul saptamanii viitoare, parlamentarii se reunesc in comisiile permanente, iar pentru partidele politice perioada imediat.

Bogdan Teodorescu: Nu vad ca PSD si-ar incalzi candidat pentru prezidentiale

Agendele PSD si PNL s-au rupt atunci cand Victor Ponta a ajuns premier, iar Crin Antonescu n-a ajuns presedinte, a declarat intr-un interviu acordat pentru pesurse. ro consultantul politic Bogdan.

Saptamana viitoare incep probele scrise ale sesiunii a doua a bacalaureatului 2013

Dupa ce si-au demonstrat abilitatile de comunicare la limba romana si o limba de circulatie internationala, aboslventii de liceu care nu au promovat examenul de maturitate in prima sesiune intra din nou in emotii. La inceputul saptamanii viitoare se desfasoara probleme scrise ale celei de-a doua sesiuni a bac-ului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )