Libnet.ro
UNICEF

21:00

Antonescu insista ca Sarbu sa fie in fruntea comisiei de ancheta: Uite un om care va manca jar! Nu vad unde era gluma

Adevărul Adevărul,
Antonescu insista ca Sarbu sa fie in fruntea comisiei de ancheta: Uite un om care va manca jar! Nu vad unde era gluma

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca este de acord cu infiintarea comisiei parlamentare care sa ancheteze achizitionarea, de catre fiica presedintelui Traian Basescu, a unui teren agricol in Calarasi si a subliniat ca propunerea lui Ilie Sarbu in fruntea forului este una foarte serioasa. continuă pe Adevărul

VIDEO. Ponta: Sarbu in fruntea Comisiei, o gluma a lui Antonescu.

Victor Ponta: Este o gluma a lui Antonescu punerea lui Ilie Sarbu in fruntea comisiei. Nu toate glumele lui Antonescu sunt bune. Sigur vom fi de acord cu comisia, de pe acum propun ca aceasta comisie sa fie condusa de domnul senator Sarbu. Este un personaj politic cu greutate, este liderul grupului parlamentar PSD de la Senat, in legatura cu domnia sa nu s-ar putea indoi nimeni dupa un deceniu de lupta impotriva lui Traian Basescu sa se clatine, a declarat CrinAntonescu.

Ponta: Sarbu in fruntea Comisiei, o gluma a lui Antonescu.

Victor Ponta: Poiectul pentru infiintarea comisiei, trimis Este o gluma a lui Antonescu punerea lui Ilie Sarbu in fruntea comisiei. Nu toate glumele lui Antonescu sunt bune. Citeste si: Crin Antonescu ii cere demisia lui Basescu Ponta: PNL a zis ca azi da un raspuns. Se pare ca s-a amanat Stire in curs de actualizare.

Antonescu cere DEMISIA lui Basescu, pe fondul scandalului Mosia Nana, si il propune pe Ilie Sarbu in fruntea comisiei de ancheta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, intr-o declaratie de presa pe tema comisiei de ancheta Mosia Nana, ca singura rezolvare sanatoasa a situatiei privind terenul din Calarasi este demisia lui.

Antonescu, despre cazul Calarasi: Se vorbeste despre trafic de influenta, dar comisia nu il poate da jos pe Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca este de acord cu infiintarea comisiei parlamentare care sa ancheteze achizitionarea, de catre fiica presedintelui Traian Basescu, a unui teren agricol in Calarasi, intrucat exista suspiciuni serioase in spatiul public cu privire la legalitatea tranzactiei.

Schimb de replici pe tema pe numirii lui Ilie Sarbu in fruntea Comisiei Basescu-CEC. Ponta: E o gluma / Antonescu: Cum adica sa fie o gluma?!

Victor Ponta si Crin Antonescu au avut joi un schimb de replici, prin intermediul presei, pe tema propunerii liberalilor de a-l numi pe Ilie Sarbu, socrul primului ministru, in fruntea comisiei parlamentare de ancheta a modului in care Ioana Basescu, fiica presedintelui, si-a luat un credit de la CEC pentru un teren agricol.

Schimb de replici pe tema numirii lui Ilie Sarbu in fruntea Comisiei Basescu-CEC. Ponta: E o gluma / Antonescu: Cum adica sa fie o gluma?!

Victor Ponta si Crin Antonescu au avut joi un schimb de replici, prin intermediul presei, pe tema propunerii liberalilor de a-l numi pe Ilie Sarbu, socrul primului ministru, in fruntea comisiei parlamentare de ancheta a modului in care Ioana Basescu, fiica presedintelui, si-a luat un credit de la CEC pentru un teren agricol.

Antonescu: Nu vom impiedica comisia de ancheta. Propun ca aceasta sa fie condusa de Ilie Sarbu.

Crin Antonescu: Despre declaratiile lui Traian Basescu: Domnul Basescu a recunoscut ca face tot ceeea ii sta in putinta ca sa intarzie lucrarea in vigoare. Eu nu am mai auzit un asemenea precedent si nu stiu daca este constitutional. Nu cred ca se poate bloca la infinit o lege. --- Daca unii au vrut sa faca aceasta comisie doar asa ca sa-l puna in dificultate pe Antonescu, nu merge. Despre declaratia lui Victor Ponta, potrivit careia punerea lui Ilie Sarbu in fruntea comisiei parlamentare .

Ponta considera numirea lui Ilie Sarbu la conducerea comisiei de ancheta, propusa de Antonescu, o gluma

Premierul Ponta a comentat declaratia lui CrinAntonescu, vizavi de numirea senatorului PSD Ilie Sarbu la conducerea comisie de ancheta in cazul Calarasi, spunand ca este o gluma. Ponta a adaugat im.

Ponta: Antonescu, de acord cu infiintarea comisiei de ancheta Calarasi.

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca PNL este de acord cu infiintarea unei comisii de ancheta in ceea ce priveste retrocedarile agricole din judetul Calarasi, transmite Mediafax. Ponta a avut o discutie telefonica, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, cu presedintele Senatului, Crin Antonescu. Citeste si: Ponta anunta a doua comisie de ancheta in cazul Calarasi Premierul afirmase, anterior, ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )