Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO. Ponta: Sarbu in fruntea Comisiei, o gluma a lui Antonescu.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta: Sarbu in fruntea Comisiei, o gluma a lui Antonescu.

Victor Ponta: Este o gluma a lui Antonescu punerea lui Ilie Sarbu in fruntea comisiei. Nu toate glumele lui Antonescu sunt bune. Sigur vom fi de acord cu comisia, de pe acum propun ca aceasta comisie sa fie condusa de domnul senator Sarbu. Este un personaj politic cu greutate, este liderul grupului parlamentar PSD de la Senat, in legatura cu domnia sa nu s-ar putea indoi nimeni dupa un deceniu de lupta impotriva lui Traian Basescu sa se clatine, a declarat CrinAntonescu. continuă pe România Liberă

Ponta: Sarbu in fruntea Comisiei, o gluma a lui Antonescu.

Victor Ponta: Poiectul pentru infiintarea comisiei, trimis Este o gluma a lui Antonescu punerea lui Ilie Sarbu in fruntea comisiei. Nu toate glumele lui Antonescu sunt bune. Citeste si: Crin Antonescu ii cere demisia lui Basescu Ponta: PNL a zis ca azi da un raspuns. Se pare ca s-a amanat Stire in curs de actualizare.

Schimb de replici pe tema pe numirii lui Ilie Sarbu in fruntea Comisiei Basescu-CEC. Ponta: E o gluma / Antonescu: Cum adica sa fie o gluma?!

Victor Ponta si Crin Antonescu au avut joi un schimb de replici, prin intermediul presei, pe tema propunerii liberalilor de a-l numi pe Ilie Sarbu, socrul primului ministru, in fruntea comisiei parlamentare de ancheta a modului in care Ioana Basescu, fiica presedintelui, si-a luat un credit de la CEC pentru un teren agricol.

Schimb de replici pe tema numirii lui Ilie Sarbu in fruntea Comisiei Basescu-CEC. Ponta: E o gluma / Antonescu: Cum adica sa fie o gluma?!

Victor Ponta si Crin Antonescu au avut joi un schimb de replici, prin intermediul presei, pe tema propunerii liberalilor de a-l numi pe Ilie Sarbu, socrul primului ministru, in fruntea comisiei parlamentare de ancheta a modului in care Ioana Basescu, fiica presedintelui, si-a luat un credit de la CEC pentru un teren agricol.

Antonescu insista ca Sarbu sa fie in fruntea comisiei de ancheta: Uite un om care va manca jar! Nu vad unde era gluma

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca este de acord cu infiintarea comisiei parlamentare care sa ancheteze achizitionarea, de catre fiica presedintelui Traian Basescu, a unui teren agricol in Calarasi si a subliniat ca propunerea lui Ilie Sarbu in fruntea forului este una foarte serioasa.

Antonescu cere DEMISIA lui Basescu, pe fondul scandalului Mosia Nana, si il propune pe Ilie Sarbu in fruntea comisiei de ancheta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, intr-o declaratie de presa pe tema comisiei de ancheta Mosia Nana, ca singura rezolvare sanatoasa a situatiei privind terenul din Calarasi este demisia lui.

Antonescu, despre cazul Calarasi: Se vorbeste despre trafic de influenta, dar comisia nu il poate da jos pe Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca este de acord cu infiintarea comisiei parlamentare care sa ancheteze achizitionarea, de catre fiica presedintelui Traian Basescu, a unui teren agricol in Calarasi, intrucat exista suspiciuni serioase in spatiul public cu privire la legalitatea tranzactiei.

VIDEO. Ilie Sarbu vrea sa conduca subcomisia Calarasi daca acest lucru depinde de ...

Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat joi ca accepta pozitia de presedinte al subcomisiei Calarasi, daca acest lucru depinde de constituirea ei. Reactia acestuia vine dupa ce Crin Antonescu a spus tot joi ca PNL nu va impiedica ancheta, propunand ca subcomisia sa fie condusa de Sarbu, potrivit B1TV. Declaratia vine dupa ce copresedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, s-au contrazis pe tema constituirii acestei comisii. // Citeste si: Antonescu: sustin comisia .

VIDEO Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General intr-un dosar legat de Revolutia din 1989: A fost o discutie, nu am nicio calitate

Adrian Sarbu, fostul sef al trustului PRO, s-a prezentat miercuri la Parchetul General pentru audieri. La iesire, Sarbu a spus insa ca nu a fost audiat, ci au avut loc simple discutii legate de Revolutia din 1989.

VIDEO. Ponta despre descentralizare: Sa ne rupem pentru totdeauna de trecutul comunist.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in plenul Parlamentului, ca descentralizarea este un pas important si pragmatic in modernizarea Romaniei. Citeste si: Executivul isi asuma raspunderea in Parlament pe proiectul privind descentralizarea. Ponta: Guvernul central are prea multa putere Scopul real este aducerea deciziei privind activitatea multor institutii cat mai aproape de cetatean. Statul roman ramane evident un stat national, unitar, insa cat mai multa autoritate pentru alesii .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )