Libnet.ro
UNICEF

12:00

Antonescu: Nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antonescu: Nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei financiare internationale ar fi luat in calcul o eventuala crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Antonescu promite ca nivelul cotei unice este batut in cuie in urma discutiilor cu FMI si ca va ramane la 16%.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei.

Antonescu promite ca nivelul cotei unice este batut in cuie in urma discutiilor cu FMI si ca va ramane la 16%

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei.

Crin Antonescu: Cota unica ramane 16% si in 2014.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei financiare internationale ar fi luat in calcul o eventuala crestere, anunta Mediafax. Am inteles si de la domnul Chitoiu, si de la primul ministru ca acest lucru e batut in cuie, a spus Antonescu. Citeste si: PNL ameninta cu iesirea de la guvernare daca cota unica de impozitare va fi .

Crin Antonescu: Mentinerea cotei unice reprezinta o performanta guvernamentala

Crin Antonescu a afirmat, luni seara, ca mentinerea cotei unice rerpezinta o performanta guvernamentala, acesta fiind si singurul beneficiu pentru mediul de afaceri rezultat din negocierile cu FMI. intrebat care .

Antonescu: Principala preocupare a Guvernului, mentinerea cotei unice.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a aratat, luni seara, ca principala preocupare a Guvernului in negocierile cu FMI a fost mentinerea cotei unice. Citeste si: VIDEO. Ponta, dupa intalnirea cu delegatia FMI: Carburantii se scumpesc din 2014 Cititi declaratiile lui Crin Antonescu, in format LIVE TEXT: Au fost niste formule cautate la Guvern, sunt formulele minimale care nu afecteaza taxele mari Prima preocupare a Guvernului a fost mentinerea cotei unice. Premierul a asumat programul de .

Antonescu ne linisteste: Cota unica e batuta in cuie pentru 2014

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei financiare internationale ar fi luat in.

Crin Antonescu: Premierul si ministrul de Finante au dat si dau batalii cu FMI-ul pentru mentinerea cotei unice

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct la Antena 3 ca premierul Victor Ponta si ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, au dat si dau batalii cu FMI pentru a mentine cota unica. Liderul.

Un divort elegant poate justifica spulberarea cotei unice.

In vreme ce pentru liberali cota unica este probabil una dintre putinele promisiuni date propriului electorat pe care si-au respectat-o, pentru social-democrati ea poate fi o tinta incarcata de semnificatii populiste, lesne de spulberat. Spulberarea cotei unice este noua amenintare care pluteste, undeva, in aerul rarefiat al economiei noastre de piata. Analistii economici si presa contempla in aceste zile perspectiva cresterii impozitului pe profitul firmelor si pe .

Antonescu: Cota unica e batuta in cuie in urma discutiilor cu FMI, va ramane la 16% in 2014

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei.

Antonescu: Cota unica e batuta in cuie in urma discutiilor cu FMI. Va ramane la 16% in 2014. Vrem scaderea CAS cu 3 puncte procentuale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nivelul cotei unice la 16% este batut in cuie in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei financiare internationale ar fi luat in calcul o eventuala crestere, transmite Mediafax. Liderul PNL a mai precizat ca ministrul Chitoiu Chitoiu are mandatul PNL pentru a negocia cu misiunea institutiei financiare internationale scaderea CAS cu 3 puncte procentuale, acest lucru fiind sustinut si de premierul Victor Ponta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )