Libnet.ro
UNICEF

15:00

Antonescu ar putea ramane fara sefia Senatului. Seful PNL a convocat parlamentarii la 14:30

Antena3 Antena3,
Antonescu ar putea ramane fara sefia Senatului. Seful PNL a convocat parlamentarii la 14:30

Update 12. 15 - Crin Antonescu a convocat parlamentarii PNL pentru astazi, la ora 14. ___________________________________Stirea initiala 11. 16Presedintele PNL, Crin Antonescu, ar putea ramane fara sefia. continuă pe Antena3

Antonescu ar putea ramane fara sefia Senatului. Seful PNL a convocat parlamentarii la 14.30

Update 12. 15 - Crin Antonescu a convocat parlamentarii PNL pentru astazi, la ora 14. ___________________________________Stirea initiala 11. 16Presedintele PNL, Crin Antonescu, ar putea ramane fara sefia.

Antonescu ar putea ramane fara sefia Senatului. Seful PNL a convocat parlamentarii liberali

Update 14. 45 - Parlamentarii liberali au fost convocati la aceasta ora in sedinta de Crin Antonescu. Presedintele PNL are si el emotii zilele acestea, pentru ca e posibil sa se ceara schimbarea sa de la.

Antonescu ar putea ramane fara sefia Senatului

Presedintele PNL, Crin Antonescu, ar putea ramane fara sefia Senatului. Solicitarea de revocare a lui Antonescu ar urma sa vina chiar din interiorul grupului PNL. Liderul PNL declara zilele trecute ca daca i.

VIDEO. Iohannis: Sunt sanse 50-50 ca Antonescu sa ramana la sefia Senatului.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca exista sanse 50-50 ca liderul PNL, Crin Antonescu, sa ramana presedintele Senatului, afirmand insa ca, daca senatorii decid ei intre ei sa aleaga alt presedinte, asta va fi. Iohannis a calificat drept regretabila actiunea fostului premier Calin Popescu Tariceanu. Cand un fost presedinte iese din partid pentru a infiinta un partidulet pe care il pune in bratele competitorului, este regretabil. Nu ajuta PNL-ul, dar nici .

Unii prefecti liberali ar putea ramane in functii

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca actualul Guvern nu se grabeste sa schimbe prefectii din teritoriu, care provin din tabara PNL. Potrivit declaratiilor lui Dragnea, unii prefecti liberali ar putea ramane in functii.

Mai putini directori la Oltchim. Din aprilie, combinatul din Ramnicu Valcea ar putea ramane fara 12 directori

Desi se afla in insolventa de mai bine de un an, combinatul chimic din Ramnicu Valcea are o organigrama destul de stufoasa. Oltchim este condus in acest moment de 21 de directori.

Blaga: Vom vota pentru inlocuirea lui Antonescu de la sefia Senatului, dar si impotriva oricarei propuneri a USD

PDL va vota pentru schimbarea din functia de presedinte al Senatului a lui Crin Antonescu, dar si impotriva oricarei propuneri venita din partea USD, a declarat Vasile Blaga, luni, la finalul Colegiului Director al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )