Libnet.ro
UNICEF

14:00

Antonescu: Un referendum este inutil, oamenii nu vor maidanezi pe strazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antonescu: Un referendum este inutil, oamenii nu vor maidanezi pe strazi

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, astazi, la Cluj, ca nu este de acord cu organizarea unui referendum in Bucuresti in privinta cainilor vagabonzi, potrivit Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

PDL cere cu fermitate demisia lui Oprescu: Un referendum este inutil din punct de vedere juridic, dar si practic

PDLcere cu fermitate demisia lui Sorin Oprescu de la Primaria Capitalei, pentru incompetenta dovedita in rezolvarea problemei maidanezilor din Bucuresti. Referendumul pe care l-a anuntat Oprescu, miercuri.

Crin Antonescu nu vrea referendum pe tema cainilor maidanezi: E clar ca oamenii nu-i vor pe strazi

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu este de acord cu propunerea primarului general, Sorin Oprescu, de a organiza un referendum in Bucuresti pe tema cainilor vagabonzi, aratand ca vointa cetatenilor este.

Miting impotriva maidanezilor vineri seara, in Piata Romana din Bucuresti. Oprescu vrea referendum, Crin Antonescu sustine eutanasierea directa

Peste 1. 700 de persoane si-au anuntat prezenta la un protest fata de maidanezii de pe strazile marilor orase. Organizat pe Facebook, de Asociatia Pro Civilizatie Secolul 21, mitingul este programat sa aiba loc vineri seara intre orele 19:30 - 21:30 in Piata Romana din Bucuresti. Primarul Sorin Oprescu vrea referendum pe tema eutanasierii cainilor, insa presedintele Senatului sustine ca acesta e inutil: oamenii vor sa dispara cainii din strada.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )