Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu: Sunt pregatit sa candidez doar din partea PNL la Presedintie.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Sunt pregatit sa candidez doar din partea PNL la Presedintie.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, desi nu isi doreste acest lucru, este pregatit sa candideze doar din partea PNL la Presedintie. Daca in PSD va exista un curent de opinie puternic pentru sustinerea unui candidat social-democrat, eu sunt pregatit sa candidez doar din partea PNL la Presedintie, a spus Crin Antonescu la Realitatea TV. Antonescu a tinut sa sublinieze ca aceasta varianta ar fi insa un esec al sau, al lui Victor Ponta si al USL. Liberalul a mai spus ca va sti . continuă pe România Liberă

Antonescu: Sunt dezamagit de Victor Ponta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca este dezamagit de atitudinea din ultima perioada a liderului PSD Victor Ponta. Sunt dezamagit de Victor Ponta, dar asta nu inseamna ca nu mergem mai departe impreuna, a declarat Crin Antonescu la Realitatea TV. Liderul PNL a mai declarat, joi, desi nu isi doreste acest lucru, este pregatit sa candideze doar din partea PNL la Presedintie. Daca in PSD va exista un curent de opinie puternic pentru sustinerea unui candidat social-democrat, .

Printul Charles lauda Romania in documentarul Wild Carpathia: Pasunile sunt unice, o bijuterie din coroana Romaniei

Romania este o tara minunata, cu oameni remarcabili. Mesajul a venit din partea Printului Charles, cu ocazia lansarii partii a treia a documentarului Wild Carpathia. Mostenitorul coroanei britanice pledeaza.

Gino Iorgulescu are parte de noi sicane din partea LPF: E incredibil

Chiar daca si-a depus candidatura pentru sefia LPF si Dumitru Dragomir l-a acceptat public drept adversarul sau la alegerile din 14 noiembrie, Gino Iorgulescu are parte de noi probleme de procedura.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )