Libnet.ro
UNICEF

19:30

Antonescu: in USL nu s-a stabilit daca referendumul pentru Constitutie va fi in doua zile

Antena3 Antena3,
Antonescu: in USL nu s-a stabilit daca referendumul pentru Constitutie va fi in doua zile

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca la nivelul USL nu s-a stabilit pana in prezent daca referendumul pentru revizuirea Constitutiei va avea loc pe parcursul a doua zile, precizand ca. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: in USL nu am stabilit daca avem referendum pentru Constitutie in doua zile

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca la nivelul USL nu s-a stabilit pana in prezent daca referendumul pentru revizuirea Constitutiei va avea loc pe parcursul a doua zile. Acesta a precizat ca declara.

Ilie Sarbu: Referendumul pentru Constitutie va avea loc intr-o singura zi

Referendumul pentru modificarea Constitutiei va fi organizat intr-o singura zi, a declarat la RFI liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. El precizeaza insa ca in Parlament se mai pot schimba lucrurile.

Ce ascunde referendumul pentru independenta din Gagauzia.

Un referendum bizar are loc in regiunea autonoma gagauza din sudul Republicii Moldova. Aproximativ 100. 000 de oameni sunt chemati sa raspunda daca Republica Moldova ar trebui sa opteze pentru Uniunea Europeana sau Uniunea Eurasiatica si daca Gagauzia ar trebui sa isi declare independenta. Gagauzia nu are un teritoriu contiguu, nu si-ar putea sustine independenta fara sprijin rusesc si nu poate pretinde sa impuna majoritatii o optiune de politica externa. Referendumul nu este decat o alta .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )